Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2023 17:51
Čas čtení 0:42
Adriana Královičová

VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie

VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
MÓDA EMILY RATAJKOWSKI
Uložit Uložené

Atypický kousek pochází z nejnovější kolekce značky Loewe.

Emily Ratajkowski se nikdy nebála odvážnějších módních kousků, zvláště pokud jde o týdny módy. Tentokrát si supermodelka přišla prohlédnout přehlídku Loewe na pařížském fashion weeku. Oblečená přišla v topu z květu anturie, ke kterému zvolila černé široké kalhoty. Informuje o tom Vogue a Haarper's Bazaar.

Atypický kousek její tělo spíše odhaloval, než zakrýval, k čemuž si fanoušci neodpustili komentáře, jelikož v té době bylo venku asi 7 stupňů. „Musí být promrzlá na kost. Nenechte se oklamat tím, že na ni svítí slunce,“ komentuje její oděv fanynka na Instagramu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa WWD (@wwd)

Odvážný „top“ pochází z kolekce Natural fake pro sezónu jaro/léto 2023, kterou navrhl kreativní ředitel Loewe Jonathan Anderson. Byla plná modelů, které označují věci vypadající uměle, i když jsou skutečné. Obsahovala například i známou mikinu inspirovanou hrou Minecraft.

Květ anturie pro Andersona odráží hlavní myšlenku kolekce. Použil ji jako zmiňovaný top, zasadil ji do šatů, vyrobil z ní tašku ve tvaru květu, potisky na šatech či tričkách i náušnice a doplněk ke kabelce.

Více fotek provedení anturie v kolekci najdeš v galerii:

Loewe,módaLoewe,módaLoewe,módaLoewe,móda
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse