Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. března 2023 10:15
Čas čtení 0:54
Kateřina Viková

„Držte si odstup a nekřičte na něj,“ vzkázala Emma Henming Willis otravným paparazzi. Žena Bruce Willise chce šířit osvětu

„Držte si odstup a nekřičte na něj,“ vzkázala Emma Henming Willis otravným paparazzi. Žena Bruce Willise chce šířit osvětu
Zdroj: Getty Images: Jim Spellman/WireImage
FILMY A SERIÁLY BRUCE WILLIS FILMOVÉ OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Emma Heming Willis ve vyjádření na Instagramu požádala paparazzi, aby si drželi odstup od jejího manžela, herce Bruce Willise, kterému byla nedávno diagnostikována demence.

Žena Bruce Willise, Emma Henming Willis, přede dvěma dny natočila video na svůj instagramový účet, ve kterém říká, že chce šířit povědomí o demenci, a prosí novináře, aby se k lidem trpícím tímto onemocněním chovali s respektem. Jejímu manželovi, známému například ze série filmů Smrtonosná past, je 67 let a tato mozková choroba mu byla před pár týdny diagnostikována.

Doporučeno
Nacistický udavač a okultista uspěl na Lvech, nejlepší film ale neproměnil. Stojí Arvéd za zhlédnutí? Nacistický udavač a okultista uspěl na Lvech, nejlepší film ale neproměnil. Stojí Arvéd za zhlédnutí? 5. března 2023 8:00

Naráží tím na nedávný incident, kdy si její manžel po dlouhé době vyšel na veřejnost. S kamarády vyrazili na kávu, ale jeho přátelé ho nakonec museli chránit před obtěžováním fotografů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

„Pokud se staráte o někoho s demencí, tak víte, jak těžké a stresující může být dostat takového člověka ven a bezpečně ho navigovat, i když jen pro šálek kávy,“ řekla. „Je jasné, že je v této oblasti potřeba ještě hodně vzdělávat. Takže tohle je určeno fotografům a filmařům, kteří se snaží dostat exkluzivní záběry mého manžela, když je venku. Držte si odstup.“ Mezi symptomy frontotemporální demence, která se objevuje v nižším věku než ta běžná, patří například změny osobnosti, problémy s mluvením nebo narušení motoriky. 

Doporučeno
VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie 4. března 2023 17:51

„Prosím, nekřičte na mého manžela, jak se má nebo jak mu je. Prostě to nedělejte. Dejte mu prostor. Dovolte naší rodině nebo komukoliv, kdo je zrovna s ním, aby ho bezpečně dopravil z bodu A do bodu B,“ zakončila video Heming Willis.

Domů
Sdílet
Diskuse