Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2023 18:20
Čas čtení 0:33
Veronika Dlesková

Morfujeme! Strážci vesmíru aka Power Rangers jsou zpět, na Netflixu se objeví v původním obsazení

Morfujeme! Strážci vesmíru aka Power Rangers jsou zpět, na Netflixu se objeví v původním obsazení
Zdroj: Screenshot/Youtube/Netflix
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

FIlm s názvem Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always bude na Netflixu ke zhlédnutí od 19. dubna. Snímek oslavuje 30. výročí původního seriálu, který v roce 1993 vydala americká televizní stanice Fox.

Snímek Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always vychází přesně 30 let po vydání původního seriálu. A fanoušci se v něm dočkají původního obsazení. Ve filmu se objeví David Yost jako modrý ranger, Walter E. Jones jako černý ranger nebo Steve Cardenas jako červený ranger. Informuje o tom Variety.  

Snímek představí i novou postavu Minh Kwan, kterou hraje herečka Charlie Kersh. Je dcerou původní žluté rangerky Trini Kwan. Její představitelka Thuy Trang zemřela v roce 2001 při autonehodě. Tvůrci seriálu tehdy nechali zemřít i její postavu. Tu v seriálu zabila Rita Repulsa, která hraje i hlavního padoucha ve filmu Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, píše The Hollywood Reporter

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš filmové a seriálové vrahy? KVÍZ: Jak dobře znáš filmové a seriálové vrahy? 21. března 2023 14:00

Oslavit 30. výročí původního seriálu Power Rangers můžeš i ty. Stačí si 19. dubna na Netlixu pustit Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always a užít si novou zápletku s původním obsazením.

Domů
Sdílet
Diskuse