Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. dubna 2023 17:39
Čas čtení 0:38
Eduard Starkbauer

Indiana Jones se vrací ve strhujícím traileru. V pátém pokračování legendární ságy bude cestovat v čase a bojovat s nacisty

Indiana Jones se vrací ve strhujícím traileru. V pátém pokračování legendární ságy bude cestovat v čase a bojovat s nacisty
Zdroj: Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek bude mít premiéru na filmovém festivalu v Cannes.

Během akce Star Wars Celebration spatřil světlo světa nový trailer na pátý díl filmové série o Indianovi Jonesovi s podnázvem the Dial of Destiny. Podle Collideru a Comingsoon uvidíme ve filmu pod režisérskou taktovkou Jamese Mangolda ikonického Harrisona Forda vůbec naposledy. Osmdesátiletý herec si při rozlučce s rolí archeologa zahrál po boku Phoebe Waller-Bridge, Antonia Banderase či Madse Mikkelsena, který ztvárnil nacistického záporáka.

Trailer slibuje skutečně strhující akci, včetně jízdy na koni v newyorském metru či cestování v čase. Diváci se mohou těšit i na digitálně omlazenou verzi hlavní postavy. „Chceme divákům připomenout kontrast mezi hrdinou v nejlepším věku a jeho 80letou verzí. Nechtěli jsme spoléhat jen na vzpomínky diváků z předchozích filmů. Chtěli jsme jim připomenout, co všechno Indiana udělal, co prožil a co dokázal,“ řekl při uvedení traileru režisér James Mangold.

Film, pod který se jako výkonní producenti podepsali Steven Spielberg a George Lucas, bude mít premiéru na filmovém festivalu v Cannes. Do kin se dostane 30. června.

Domů
Sdílet
Diskuse