Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2023 15:15
Čas čtení 0:35
Kristýna Dobiášová

V nejnovějším traileru na The Flash se vrací i postavy z dávné minulosti. Kdy už konečně bude v kině?

V nejnovějším traileru na The Flash se vrací i postavy z dávné minulosti. Kdy už konečně bude v kině?
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK DC FILMY EZRA MILLER FILM NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ve středu vyšel druhý trailer na filmovou adaptaci The Flash. Diváky seznamuje s dějovou linkou, která se bude točit kolem postavy Barryho Allena (Ezra Miller). Ten se pokusí vrátit v čase, aby zachránil svou rodinu.

„Celý život jsem se snažil napravit křivdy minulosti, jako by mi boj proti zločinu mohl vrátit rodiče. Ty jsi to skutečně dokázal,“ promlouvá v traileru Michael Keaton, který se vrátí v roli Batmana. Rychlému hrdinovi se totiž podaří změnit minulost, ovšem to s sebou přinese i následky. Na plátna tak jako hlavní padouch zavítá Michael Shannon coby generál Zodd.

Keaton a Shannon nejsou jediní, kdo se vrací. Netopýřího hrdinu si opět zahraje i Ben Affleck. Dva Batmanové stále nejsou vše, co nový DC film přinese. Sasha Calle se představí jako Supergirl v ikonickém modro-červeném kostýmu a písmenem S na hrudi.

Kde můžeš The Flash sledovat a jaká je budoucnost DC?

The Flash zavítá do kin 16. června tohoto roku. Půjde tak o druhý DC film po Shazam! Hněv bohů. Po něm budou následovat Blue Beetle a pokračování Aquamana. DC zároveň vkračuje do nové éry pod vedením Jamese Gunna.

Domů
Sdílet
Diskuse