Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2023 10:03
Čas čtení 0:49
Kristýna Dobiášová

Orgasmus z Čajkovského symfonie? Sociální sítě rozvášnil příběh hlasitě sténající ženy na koncertu filharmonie

Orgasmus z Čajkovského symfonie? Sociální sítě rozvášnil příběh hlasitě sténající ženy na koncertu filharmonie
Zdroj: Wikimedia Commons
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jedna žena během vystoupení Losangelské filharmonie podle některých svědků prožila „hlasitý orgasmus“ při 5. symfonii Čajkovského. Jiní ze situace viní zdravotní komplikace.

„Všichni se tak nějak otočili, aby viděli, co se děje,“ sdělila Los Angeles Times Molly Grant, která seděla poblíž. „Viděla jsem tu dívku poté, co se to stalo, a předpokládám, že měla orgasmus. Těžce dýchala a její partner se usmíval a díval se na ni jako by se snažil, aby ji nezahanbil,“ dodala.

„Člověk nemůže přesně vědět, co se stalo, ale ze zvuku se zdálo být zcela jasné, že šlo o projev čisté fyzické radosti,“ uvedl hudební agent Lukas Burton. Podle něj všichni cítili, že to byl někdo, kdo byl tak unesen hudbou, že to na něj mělo nějaký účinek. „Včera jsem navštívil koncert filharmonie. Žena v publiku měla hlasitý orgasmus celého těla během druhé věty... Kapela zdvořile pokračovala,“ uvedl například další hudebník na Twitteru.

Anketa:
Mohl*a bys mít orgasmus z Čajkovského?
Určitě.
Spíše ten záchvat...
Určitě.
35 %
Spíše ten záchvat...
65 %

Tuto domněnku však vyvrací jiní návštěvníci, kteří celou scénu zahlédli. „Tohle se nestalo. Chudák žena se nějak zhroutila,“ komentoval jeden z diváků. Situace tak rozvířila diskuse na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse