Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2023 9:52
Čas čtení 0:32
Kristýna Dobiášová

Záhadná kniha, kterou fanoušci přisuzovali Taylor Swift, bude o jiných hudebních hvězdách

Záhadná kniha, kterou fanoušci přisuzovali Taylor Swift, bude o jiných hudebních hvězdách
Zdroj: Wikimedia/Dispatch/na voľné použitie
ZAJÍMAVOSTI TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V červenci vyjde kniha s tajemným názvem 4C Untitled Flatiron Nonfiction Summer 2023. Fanoušci Taylor Swift začali spekulovat nad tím, že se jedná o zpěvaččiny memoáry. Záhadu odkrylo samotné nakladatelství Flatiron Books, půjde o dílo skupiny BTS.

Nakladatelství prozradilo, že kniha bude o jiných hudebních hvězdách, konkrétně o k-popové skupině BTS. Beyond the Story: 10-Year Record of BTS napsal novinář Myeongseok Kang společně se členy skupiny, kterými jsou RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V a Jungkook. Kniha popíše jejich příběh.

Kniha má mít celosvětový ohlas

Fámy se začaly šířit kvůli americkým knihkupcům, kteří sdíleli zprávu, že 9. července vyjde kniha s obrovským počátečním nákladem až 1 milionu výtisků. Museli také podepsat čestné prohlášení, že budou mít v den vydání dílo na skladě. Podle e-mailu jednoho z pracovníků Flatiron Books bude mít kniha celosvětový ohlas.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger zazáří v nové dokumentární sérii na Netflixu. Sleduj první trailer Arnold Schwarzenegger zazáří v nové dokumentární sérii na Netflixu. Sleduj první trailer 10. května 2023 20:21

Vše mělo být odhaleno až 13. června. Na tento den připadá i vydání prvního singlu BTS No More Dream. Právě díky spekulacím se kniha stala začátkem tohoto týdne bestsellerem například na Amazonu, jelikož si ji objednali fanoušci Taylor Swift i BTS.

Domů
Sdílet
Diskuse