Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2023 14:09
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Chris Hemsworth předvádí šílené akční kousky v traileru na Extraction 2 od Netflixu

Chris Hemsworth předvádí šílené akční kousky v traileru na Extraction 2 od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH
Uložit Uložené

Sleduj oficiální trailer na Extraction 2, ve kterém má Hemsworth jedenadvacetiminutovou sekvenci, která vypadá, jako by ji natočili najednou.

Extraction 2 od Netflixu připravují jeho tvůrci již několik let. Režisérem je opět Sam Hargrave, který natočil i jedničku. Z traileru je cítit, že se pustil do ambicióznějších akčních scén, které se jeho týmu podařilo natočit ještě kvalitnějšími technickými postupy. Informuje o tom Collider a Comingsoon.

Hemsworth si zopakoval roli speciálního žoldáka Tylera Rakea. Ve dvojce přijme úkol extrahovat z vězení dceru mafiánského bosse, ale v cestě mu budou stát jak strážníci, tak vězni. Extraction 2 bude akční blockbuster, ve kterém diváci a divačky neuvidí mnoho známých herců či hereček.

Extraction 2 dorazí na Netflix 16. června 2023. Ve filmu bude speciální 21minutová akční sekvence, která bude vypadat, jako by ji natočili najednou. V tomto případě si však tvůrci pomohli s více téměř neviditelnými střihy, takže půjde o několik scén spojených dohromady.

Domů
Sdílet
Diskuse