Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2023 9:04
Čas čtení 1:42
Adéla Ježková

Kim Kardashian: Kanyeho chování poškodí naše děti víc než má sex tape

Kim Kardashian: Kanyeho chování poškodí naše děti víc než má sex tape
Zdroj: SKIMS
NEWS KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Americká televizní osobnost a podnikatelka Kim Kardashian se svěřila s tím, jaký vliv na ni a její rodinu má problematické chování jejího bývalého manžela a rappera Kanyeho Westa.

O osobní strasti se Kim podle serveru Pop Buzz podělila ve 3. epizodě 1. série seriálu The Kardashians. Své matce Kris popisuje, jak Kanyeho veřejné útoky na její osobu vedly k tomu, že trpí úzkostí a znovu se jí objevila lupénka. „Celé ráno jsem strávila záchvatem úzkosti. Měla jsem pocit, že celý den nemůžu dýchat,“ popsala své pocity Kim.

Doporučeno
Cítila jsem úzkosti i osamělost, bylo to jako ztratit jeden smysl. Zkusila jsem si týden bez mobilu Cítila jsem úzkosti i osamělost, bylo to jako ztratit jeden smysl. Zkusila jsem si týden bez mobilu 29. května 2023 6:00

„S Kanyem se toho teď děje hodně. I přes všechno to šílenství, co o nás Kanye říká, jsem to nikdy nekomentovala. Nikdy jsem o tom nepsala veřejně,“ uvedla a dodala, že nyní „prostě předpokládá, že cokoli napíše Kanyemu, se dostane na internet“.

Kim rovněž vadí, že Kanye neustále vytahuje její sexuální nahrávku, která unikla na veřejnost v roce 2007: „Už jen to, jak se na mě kvůli mé nahrávce dívá svrchu a vytahuje ji po celém městě, ve všech médiích. Jako, díky, že jsi to lidem znovu připomněl.“

„Všechny ty jeho vylomeniny ani nevím, jak to nazvat jednou mým dětem uškodí mnohem víc než moje sex tape. Teď musím mlčky sedět, k ničemu se nevyjadřovat, protože vím, že to jednou moje děti ocení,“ popsala podnikatelka, která je známá především díky televiznímu pořadu The Kardashians. Dodala, jak je pro ni těžké před dětmi předstírat, jak je jejich tatínek „nejlepší a nejhodnější na světě“.

Doporučeno
Kvíz: Poznej a přiřaď obraz k českému umělci či umělkyni Kvíz: Poznej a přiřaď obraz k českému umělci či umělkyni 28. května 2023 8:30

„Ten, kdo mě měl chránit a stále dělá rozhovory s tím, že bude navždy mým ochráncem , mi ubližuje nejvíc,“ uzavřela Kim.

„Kanye mi způsobil emocionální utrpení“

Kanye West a Kim Kardashian se rozvedli koncem listopadu loňského roku, odděleně ale žijí již od začátku roku 2021. Od té doby ale bývalý pár provází řada kontroverzí a Kim opakuje, že na ni Kanye neustále útočí. Rapper podle deníku People zveřejňoval nepravdivé tweety, vznášel znepokojivá obvinění a prozrazoval velmi osobní detaily o své rodině a manželství.

Některé z Kanyeho výroků směřovaly i na adresu Peta Davidsona, s nímž Kim začala chodit na podzim 2021. Jeho obtěžování začalo Kim poškozovat natolik, že v soudním podání z roku 2022 uvedla, že jí způsobilo „emocionální utrpení“. 

Doporučeno
Pedro Pascal nechával fanoušky, aby mu na společných fotkách sahali prsty do očí. Později toho litoval Pedro Pascal nechával fanoušky, aby mu na společných fotkách sahali prsty do očí. Později toho litoval 26. května 2023 19:39

„Požádala jsem Kanyeho, aby náš rozvod udržel v soukromí, ale on to neudělal,“ uvedla v dokumentech, které People získal v únoru 2022. „Kanye na sociální sítě umisťuje spoustu dezinformací týkajících se našich soukromých rodinných záležitostí a společného rodičovství, což vyvolává emocionální utrpení. Věřím, že soud, který ukončí náš manželský stav, pomůže Kanyemu přijmout, že náš manželský vztah skončil, a posunout se dál po lepší cestě, která nám pomůže v klidné společné výchově našich dětí,“ píše se dál v dokumentech.

Domů
Sdílet
Diskuse