Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2023 19:39
Čas čtení 1:03
Ilona Hobzová

Pedro Pascal nechával fanoušky, aby mu na společných fotkách sahali prsty do očí. Později toho litoval

Pedro Pascal nechával fanoušky, aby mu na společných fotkách sahali prsty do očí. Později toho litoval
Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Pascal se nedávno přiznal, že role Oberyna Martella mu přinesla popularitu, ale i zdravotní obtíže.

Herec Pedro Pascal v letošním roce zářil v megahitu The Last of Us. Výraznou popularitu mu ale přinesla už role ve čtvrté sérii Hry o trůny, kde ztvárnil Oberyna Martella. Nedávno se přiznal, že mu role přinesla i zvláštní potíže. Jestli jsi seriál viděl*a, určitě víš, jak jeho postava skončila. Pokud ne, varujeme tě, že článek obsahuje spoiler. 

Za selfies nakonec zaplatil infekcí 

Postava Oberyna Martella se rozhodně nedočkala šťastného konce. Přijde o život během souboje s Gregorem Cleganem, přičemž jeho smrt není na pohled vůbec nic pěkného. Gregor shodí Oberyna na zem, vydloubne mu rukama oči a rozdrtí lebku. Právě tahle scéna fanoušky a fanynky zaujala natolik, že si ji chtěli při osobním setkání s představitelem Oberyna nějak připomenout. 

Pascal se během nedávné diskuse u kulatého stolu časopisu Hollywood Reporter rozpovídal o tom, jak nechal své příznivce během osobních setkání na postavu vzpomínat. A to dost bizarním způsobem. „Pamatuji si, že na začátku, kvůli Hře o trůny a způsobu, jakým moje postava zemřela, si lidé hrozně rádi pořizovali společné selfie s palci v mých očích,“ uvedl. Doplnil, že byl tak nadšený z toho, jaký úspěch u diváků a divaček jeho postava měla, že jim to nadšeně dovoloval. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Diskuze u kulatého stolu se kromě Pascala účastnili také další herci, například Evan Peters, který ztvárnil hlavní roli v seriálu Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera, Michael Imperioli (Bílý lotos), Jeff Bridges (Starej chlap) či Kieran Culkin (Succession). Právě Culkin ocenil, že dal Pascal svým fanouškům a fanynkám během společného focení takovou důvěru. Jak ale Pascal doplnil, později toho trochu litoval. Do očí se mu totiž dostala infekce. 

Domů
Sdílet
Diskuse