Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
6. června 2023 v 16:52
Čas čtení 0:30
Radim Šlechta

Apple Vision Pro baví internet: Podívej se na nejlepší memes

Apple Vision Pro baví internet: Podívej se na nejlepší memes
Zdroj: Apple
NEWS APPLE
Uložit Uložené

Vybrali jsme pro tebe vtipné memes o nové rozšířené realitě od Applu.

Letošní červnová konference Applu byla klíčová. Technologická společnost v pondělí představila nový hardware v podobě brýlí na rozšířenou realitu Apple Vision Pro. Jejich pořizovací cena se bude pohybovat okolo 77 tisíc korun. A lidé na internetu se pochopitelně baví. Dělají si legraci z ceny, podobností se seriálem Black Mirror i z designu, který připomíná výstroj na potápění.

Doporučeno
Apple představil počítač v brýlích Apple Vision Pro. Cena se bude pohybovat okolo 77 tisíc korun Apple představil počítač v brýlích Apple Vision Pro. Cena se bude pohybovat okolo 77 tisíc korun 5. června 2023 v 21:45

Vybrali jsme pro tebe vtipné memes, které najdeš v galerii níže. Nezapomeň nám napsat, který tě pobavil nejvíc, a pošli nám, jestli na nějaký také narazíš.

meme, brýle„Vyrobil jsem si je sám doma a ušetřil 3500 Kč,“ napsal jeden z uživatelů Twitteru.„Koukám, že jsem měl Apple Vision Pro už v roce 1980,“ napsal uživatel na Twitteru.Stav účtu po nákupu Apple Vision je skutečně realistický.
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse