Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. června 2023 v 15:14
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Henry Cavill mečem trhá na kusy lidi i monstra. 3. série Zaklínače má venku parádní trailer

Henry Cavill mečem trhá na kusy lidi i monstra. 3. série Zaklínače má venku parádní trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Už za několik dní začne rozloučení s Henrym Cavillem v roli Geralta. Na co všechno láká našlapaný trailer?

Netflix vydal první pořádný trailer na 3. sérii Zaklínače. Zdá se, že nové části budou propagovat později, než je zvykem, ale možná o to intenzivněji. Fanoušci a fanynky si můžou dnes říct, že musí čekat už jen 20 dní. První díly vyjdou 29. června a zbývající tři z celkových osmi epizod nové série 27. července.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna 7. června 2023 v 16:10

Netflix totiž Zaklínače rozdělil, podobně jako předchozí sérii Stranger Things. V traileru uvidíš překvapivě mnoho příšer a soubojů, Geraltovy šermířské dovednosti nebo Ciri, jak se učí nejen kouzlit, ale také zacházet s mečem. Na několik vteřin je připomenut i záporácký kouzelník Rience. Třetí série bude mít i pomalejší chvíle věnované postavám, jejich vztahům a dialogům, o čemž svědčí i scéna bálu, který si Geralt „užije“ s Yennefer.

Doporučeno
Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu 9. června 2023 v 12:55

Třetí série bude pro Henryho Cavilla poslední. Tvůrci budou další série natáčet s Liamem Hemsworthem, který převezme roli Geralta. Ani Cavill, ani Netflix oficiálně neřekli, proč Cavill s rolí končí, ale zákulisní spekulace poukazují na to, že herci došla trpělivost s tvůrci, kteří se příliš odklánějí od knih a dělají vlastní, ne až tak kvalitní příběhy.

Domů
Sdílet
Diskuse