Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Business Institut EDU a.s.
10. července 2023 9:53
Čas čtení 1:52
Sponzorovaný obsah

Léto, synonymum odpočinku a relaxu. Co takhle zvážit letní restart?

Léto, synonymum odpočinku a relaxu. Co takhle zvážit letní restart?
Zdroj: Unsplash/Atikh Bana
ZAJÍMAVOSTI ŠKOLA A STUDIUM
Uložit Uložené

Co takhle využít léto k získávání nových znalostí?

Letní měsíce mnozí vnímají jako čas relaxu. Přece když 10 měsíců tvrdě pracujete nejen po kariérní stránce, ale i té osobnostní, tak si přes léto dopřejete zasloužený odpočinek. Kromě odpočinku můžete využít tyto měsíce i na „letní restart“, kdy si shrnete svá novoroční předsevzetí, vyhodnotíte si, zda vaše kariéra postupuje správným směrem, a také uděláte i něco pro sebe. Například se začnete vzdělávat online. Razíte názor, že studium a léto vůbec nejdou dohromady? No, pokud se zamyslíte, dává to smysl, protože letní období vám umožňuje volnější režim, a tak máte prostor věnovat se činnostem, na které byste si během roku nenašli čas.

Business Institut doporučuje pro letní restart online MBA studium

Proč právě MBA studium? Studium MBA online je velmi oblíbené právě ve dvou směrech. Jednak se rozvíjíte ve své kariéře a samozřejmě rozvíjíte i sami sebe. Ve zkratce, studium Master of Business Administration (MBA) představuje moderní koncept manažerského vzdělávání, který promítá teorii přímo do manažerské praxe.

Doporučeno
Odmaturuj z cizích jazyků: Tenhle přehled tě připraví na zkoušku Odmaturuj z cizích jazyků: Tenhle přehled tě připraví na zkoušku 27. dubna 2024 8:00

Uvažujete, že aktuální směřování vaší pracovní stránky není to pravé? Díky MBA studiu nahlédnete i do jiných oborů, načerpáte nové vědomosti a zkušenosti, což ve výsledku obohatí i váš životopis. Dveře tak budete mít u většiny firem otevřené. Pokud podnikáte, MBA vám vnese nový vítr do plachet. Zkušení lektoři a odborníci vám poradí a nasměrují vás kdykoliv během studia, vše je možné i na dálku. Díky spolužákům z různých pracovních oblastí získáte nové kontakty a nový pohled na věci.

Léto je čas odpočinku, a právě proto přichází Business Institut s online formou studia, které je interaktivní, moderní a inovativní. Díky e-learningu, unikátní studentské sekci, má student celé studium prakticky na jeden klik. Studovat je tedy možné odkudkoli a kdykoli. Všechny dokumenty, materiály, online prezentace, knihy, audiovizuální podklady a doplňky se nacházejí v online záložce. Jednoduše řečeno, kliknete a studujte. Stejně tak je v online sekci možnost komunikovat s lektory, spolužáky, ale i vedením institutu, které je vždy připraveno pomoci.

Kromě nejmodernější formy vzdělávání na trhu nabízí Business Institut, na rozdíl od jiných vzdělávacích institucí, bohatou a pestrou nabídku až 17 online MBA programů, ze kterých si vybere opravdu každý. Od tradičních programů, jako je řízení, marketing a obchod, až po specializované programy jako zdravotnictví, soft skills či lidské zdroje.

V rámci online programů Business Institut svým studentům nabízí neomezenou volnost. Studovat můžete, kdykoli chcete, neexistuje žádný termín zahájení či ukončení studia a ani žádný termín pro jednotlivé zkoušky, právě naopak. Studenti si všechny činnosti organizují sami podle svých časových možností. Právě o tuto formu studia je obrovský zájem, což dokazují i reference stovek spokojených absolventů.

Doporučeno
Odmaturuj z češtiny: S tímhle přehledem zvládneš zkoušku z jazyka i literatury levou zadní Odmaturuj z češtiny: S tímhle přehledem zvládneš zkoušku z jazyka i literatury levou zadní 26. dubna 2024 8:30

Určitě využijte léto nejen na odpočinek, ale také na jakousi rekapitulaci a restart svého směřování. Udělejte první krok, podejte si přihlášku k online MBA studiu na Business Institutu již dnes! Přidejte se i vy k úspěšným absolventům, kteří se svěřili do rukou profesionálů na poli manažerského vzdělávání.

Domů
Sdílet
Diskuse