Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na kempy po Česku: Těchto šest míst rozhodně stojí za návštěvu

Kanak – kemp Branná

Kemp leží v jižních Čechách na pravém břehu Vltavy mezi Vyšším Brodem a Českým Krumlovem. Přestože jde o místo oblíbené zejména mezi vodáky, vítáni jsou i ostatní turisté, kteří přijedou autem, na kole i pěšky. V areálu kempu je k dispozici celkem 40 000 metrů čtverečních plochy ke stanování. Lze si také pronajmout chatku nebo teepee.

Kemp provozuje dvě restaurace s pultovým prodejem, nabízí snídaně, hlavní jídla a bohatý výběr nápojů. Nonstop je zde otevřené nové sanitární centrum a sprchové boxy na žetony. Loď nebo raft si můžeš zapůjčit přímo na místě. Děti mohou řádit na dětském hřišti nebo se podívat na zvířata v zookoutku. Kemp je zařízen i prakticky, nechybí schránky pro nabíjení telefonů, elektrické přípojky, bankomat nebo prodejna dřeva k večernímu ohni. V kempu lze jako v jednom z prvních v ČR uhradit pobyt i kryptoměnou. 

Oficiální web: Kemp Branná

Kolik stojí ubytování, příklady:

Typ ubytování Cena během sezony
Stan, celta 180 korun/noc
Karavan, obytné auto 400 korun/noc
Ubytování pro vodáka nad 15 let 180 korun/noc
Pronájem chatky 1100 korun/noc
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 4 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse