Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2023 13:25
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Praha přivítá rappové komety z Atlanty. Ken Carson a Destroy Lonely ovládnou Ledárny Braník

Praha přivítá rappové komety z Atlanty. Ken Carson a Destroy Lonely ovládnou Ledárny Braník
Zdroj: Prague Open Air/propagační materiál
HUDBA ČESKO PRAHA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Členové rapového labelu Opium Playboie Cartiho Ken Carson a Destroy Lonely se v hlavním českém městě objeví spolu na pódiu vůbec poprvé. Takovou energii na koncertu jen tak nenajdeš.

Destroy Lonely není pro čtenáře Refresheru žádnou neznámou. Pokud si vzpomínáš na naši predikci 10 rapperů a rapperek, kteří budou v letošním roce nejvíc hot, víš, že jsme jej nevynechali.

Stále ještě jednadvacetiletý umělec s občanským jménem Bobby Sandimanie lll se proslavil hitem NOSTYLIST, jenž ovládl TikTok, a od té doby si drží svůj vysoký standard. Není divu, jelikož se sám nechal slyšet, že by se rád zasadil o vytvoření vlastního rapového žánru. Možná i z toho důvodu si jej Carti, jako experimentátor na slovo vzatý, vzal pod křídlo.

Mimo producenta s pseudonymem Clayco, díky němuž mohl být projekt Destroy Lonely vytvořen, je pro Sandimanieho důležité i jeho umělecké okolí, jež velmi dobře doplňuje právě parťák Ken Carson. Ten dokonce začal působit v undergroundovém prostředí již v 15 letech, kdy se stal součástí 808 Mafia, a v 17 letech jej již byl plný SoundCloud.

Od té doby uplynulo trochu vody a oba výše zmínění se dostali do povědomí milionů posluchačů. Oblíbeným se stal například jejich song MDMA, který, jak doufáme, uslyší i Ledárny Braník. Na druhou stranu se obáváme, že z toho ohně za mikrofonem úplně roztají.

Doporučeno
Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) 16. května 2024 13:00

Nejenže půjde o fire show jako takovou, ale i venku by mohlo být velké horko, jelikož se odehraje 20. srpna. Tak kupuj lístky, dokud jsou – jejich cena se pohybuje v rozmezí od 990 do 2290 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse