Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Studenti přetvořili elektrickou Škodu Enyaq na moderní obytný automobil ke kempování

Velkou změnou prošel i interiér. Za předními sedadly vznikl koutek pro práci, který se dá za několik vteřin předělat na lůžko pro jednu osobu. Celé zařízení v zadní části vozu bylo vyrobeno na míru, čalounění sestává z recyklovaných materiálů, zatímco některé prvky výbavy pocházejí z konvenční nabídky značky. Roadiaq navíc obdržel kuchyňské spotřebiče, solární sprchu či kávovar. V přední části kokpitu přibyl 27" displej s bezdrátovou myší a klávesnicí pro práci.

Po technické stránce k žádným změnám nedošlo – Roadiaq vychází z verze Sportline 80x, systémový výkon je tak 195 kW/265 koní a 425 Nm, poháněny jsou obě nápravy a energie pro elektromotory vychází z baterie o velikosti 82 kWh. WLTP měřící cyklus hovoří o dojezdu 495 kilometrů, v praxi přídavná nástavba ale pravděpodobně výsledný údaj o něco zmenšuje.

Škoda, Roadiaq
Zdroj: Škoda Auto
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse