Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
10 nejlepších her pro dva. U těchto her se budeš s kámošstvem královsky bavit
borderlands 3
Zdroj: Gearbox Software/propagační materiál

Americká firma Gearbox Software patří k mistrům svého řemesla a její série Borderlands je toho důkazem. Ztřeštěná, dynamická akce v tomto ujetém vesmíru asi na herní scéně nemá moc velkého srovnání. Série Borderlands je v mnoha směrech jedinečná. Mnozí si jistě vzpomenou, že druhý díl platil za jednu z nejlepších kooperativních stříleček všech dob, ovšem ani třetí díl neudělal ostudu. Právě naopak. Ať už budeš plnit hlavní questy, nebo vedlejší mise, v týmu s dalším parťákem či parťačkou je řádění ještě o poznání zábavnější a s bohatým arzenálem bizarních zbraní po ruce je ulítlá akce ještě ulítlejší. Za nás zkrátka povinnost pro fanoušky žánru.

Sackboy: A Big Adventure

sackboy
Zdroj: Sony/propagační materiál

Výběr her završíme Sackboyem, spin-offem známé série LittleBigPlanet. Zatímco 2,5D hry série LittleBigPlanet kladly důraz na vytváření úrovní a vlastního obsahu, Sackboy: A Big Adventure je 3D plošinovkou klasického střihu. S malým roztomilým protagonistou zavítáme do desítek levelů, napříč kterými si fanoušci LittleBigPlanet jistojistě všimnou celé řady pomrknutí po předchozích hrách. Ačkoliv se Sackboy z hlediska hratelnosti od původních LittleBigPlanet her v lecčem odchýlil, pořád se jedná o skvělou pouť, kterou je nejlepší prožít ve dvou (či více hráčích) v kooperaci. Tvůrci do hry vměstnali hromadu skvělých nápadů a zaobalili je líbivým kabátem. Naprosto vynikající počin.

Anketa:
Která z her je podle tebe nejlepší?
It takes Two
Overcooked! 2
A Way Out
Diablo 4
Cuphead
Don't Starve Together
Unravel Two
Mario Kart 8 Deluxe
Borderlands 3
Sackboy: A Big Adventure
It takes Two
44 %
541 Hlasů
Overcooked! 2
8 %
105 Hlasů
A Way Out
15 %
188 Hlasů
Diablo 4
9 %
114 Hlasů
Cuphead
4 %
48 Hlasů
Don't Starve Together
4 %
54 Hlasů
Unravel Two
2 %
27 Hlasů
Mario Kart 8 Deluxe
3 %
34 Hlasů
Borderlands 3
8 %
96 Hlasů
Sackboy: A Big Adventure
3 %
33 Hlasů
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse