Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. července 2023 12:50
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

Koho A$AP Rocky dissuje v novém tracku?

Koho A$AP Rocky dissuje v novém tracku?
Zdroj: Getty Images/Claudio Lavenia
HUDBA ASAP ROCKY RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Travis Scott není jediným mainstreamovým americkým rapperem, který by v nejbližší době mohl vydat svou čtvrtou studiovou desku. Velmi čile se v kuloárech mluví o novince newyorského rodáka A$AP Rockyho, jenž vydal, chce se říct, velmi pikantní nápovědu.

Co mají A$AP Rocky a Travis Scott v poslední době společného? V první řadě se od obou čeká vydání čtvrté studiové desky – zatímco Scottova má být již hotová a známe její release date, u Rockyho se Don't Be Dumb údajně skládá dohromady. To je pokrok –TESTING, stejně jako Scott, vydal v roce 2018, což je podobnost druhá.

Třetí věc je účast v jejich posledních červencových singlech. Jak Scott ve videoklipu k singlu K-POP, tak Rocky obsadili hudebního mága Pharrela Williamse. A čtvrtou věcí by mohl být jistý nešvar, jejž newyorský rapper začal řešit přes mikrofon. Teda alespoň v to věří fanoušci a fanynky. 

Jejich spojení přetrvává i nyní, kdy oba vystupovali minulý pátek na Rolling Loud v Miami. Rocky představil údajně další singl z desky s očekávaným názvem All Black*, v němž se měl opřít do Scotta.

Nejdřív jsi mi ukradl flow, tak jsem ti ukradl holku.
Pak jsi mi ukradl styl, tak mi pošli alespoň deset procent. 

Jak uvádí GQ, mohlo by se jednat o nevyřízené účty, které zahrnují zejména Rockyho rapový styl, s nímž prorazil do světa.

Ukradená flow

Je jasné, že tyto rýmy nemusí nutně dokazovat nic, ale dle spekulací Scott kolem roku 2010 chodil s Rihannou, která nyní čeká druhé Rockyho dítě. Přestože oba mají spoustu známých a přátel v rapu, spolu nikdy nespolupracovali. A přestože sám Rocky odmítl na sociálních sítích jakoukoliv nenávist mezi nimi, v podcastu Drink Champs z května minulého roku prakticky souhlasil s moderátorem N.O.R.E., že Scott ukradl jeho flow z Pretty Flacko.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

Důkazů je údajně více – například freestyle z Rolling Loud v New Yorku z roku 2019, kde nejmenovanému umělci věnuje pár řádků na zamyšlenou, jež jen přilily olej do ohně. „Prosím, nesrovnávejte jeho a mě, urážíte mě, tohle není diss a my nejsme nepřátelé. On se zabývá děláním hitů, já se chci zapsat do historie,“ nadělil.

Dočkáme se na novém albu nějakých dalších nápověd? Kdo ví. Minimálně to ale vypadá tak, že by album nemuselo být daleko od svého vydání.

Domů
Sdílet
Diskuse