Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. srpna 2023 10:13
Čas čtení 0:39
Kateřina Viková

RIP, Fezco. Vybrali jsme nejlegendárnější scény s Angusem Cloudem ze seriálu Euphoria

RIP, Fezco. Vybrali jsme nejlegendárnější scény s Angusem Cloudem ze seriálu Euphoria
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO SERIÁLY
Uložit Uložené

V pondělí zemřel pětadvacetiletý americký herec Angus Cloud, který si srdce diváků a divaček získal svou rolí drogového dealera Feze v seriálu Euphoria. Vybrali jsme scény, kterými si získal nás. Odpočívej v pokoji.

Herec Angus Cloud dostal více prostoru v druhé sezóně seriálu, kde se kromě Rue sbližuje s Lexi Howard, mladší sestrou Cassie. Ikonická je zejména jejich společná scéna na gauči hned zkraje druhé série, kdy zpívají Stand by Me. Na další zapamatovatelné momenty se sympaťákem Fezem se podívej v galerii.

Doporučeno
Zemřel Angus Cloud ze seriálu Euphoria. Bylo mu 25 let Zemřel Angus Cloud ze seriálu Euphoria. Bylo mu 25 let 1. srpna 2023 1:16
Fez v posledním díle druhé série, kdy do jeho domu vtrhne zásahovka.Fez v posledním díle druhé série, kdy do jeho domu vtrhne zásahovka.Fez v posledním díle druhé série, kdy do jeho domu vtrhne zásahovka.Fez.
Zobrazit galerii
(9)

Pětadvacetiletý herec se těžce vyrovnával se smrtí svého otce, který nedávno zemřel. Zdroj blízký hercově rodině uvedl, že Cloud trpěl vážnými psychickými problémy poté, co se vrátil z Irska, kde pohřbil svého otce, píše stanice BBC.


Máš pocit, že bys mohl*a ublížit sobě nebo někomu jinému? Obrať se úplně kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h.

Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Jsi už dospělý*á, trápí tě myšlenky na sebevraždu a neumíš si žádné jiné východisko představit? Zavolej na Linku první psychické pomoci 116 123.
Domů
Sdílet
Diskuse