Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. srpna 2023 9:32
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Herec Stiflera prozradil směšnou výplatu za Prci, prci, prcičky. Film přitom vydělal stovky milionů dolarů

Herec Stiflera prozradil směšnou výplatu za Prci, prci, prcičky. Film přitom vydělal stovky milionů dolarů
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Koupil si ojeté auto a přijal práci v zoo, nic mu totiž nezbylo. Studio přitom na filmu vydělalo obrovské peníze.

Herec Seann William Scott vydělal za první část americké komedie Prci, prci, prcičky (American Pie) jen osm tisíc dolarů. Byl přitom hvězdou jedničky i dalších pokračování. O jeho překvapivé mzdě informuje magazín Variety. Herec ji prozradil v rozhovoru v rádiu TV Rick Elsen.

„Dostal jsem asi osm tisíc dolarů. Koupil jsem si Ford Thunderbird a cítil se jako frajer. Hned nato jsem však musel najít práci v zoo, takže to nakonec možná bylo méně než osm tisíc,“ uvedl.

Komedie American Pie (Prci, prci, prcičky) byla v kinech obrovským úspěchem, v roce 1999 vydělala 235 milionů dolarů (po započtení inflace je to 430 milionů dolarů), přičemž náklady za natáčení byly 11 milionů dolarů (rozpočet na propagaci snímku znám není). Studio Universal Pictures následně prodalo i velké množství kusů DVD (v těch letech byl byznys s fyzickými nosiči obrovský).

Domů
Sdílet
Diskuse