Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2023 v 20:00
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Chystá se film na motivy deskovky Monopoly. Tvůrci za to na internetu dostávají pořádnou bídu

Chystá se film na motivy deskovky Monopoly. Tvůrci za to na internetu dostávají pořádnou bídu
Zdroj: Unsplash/Maria Lin Kim
NEWS
Uložit Uložené

Nebude film Monopoly prostě jen dokument o běžném životě?

Rok 2023 se nese ve znamení filmů podle známých her, popřípadě hraček. Máme za sebou Maria a nově také Barbie, oba snímky měly masivní divácký úspěch. Není divu, že Hasbro nechce zůstávat za konkurencí, a do hry se proto vrací snímek na motivy Monopolů, na němž se podle webu Pop Base po 15 letech začíná znovu pracovat.

O potenciálním filmu z prostředí slavné deskovky se mluví od roku 2007 a postupně se skloňovala jména jako Ridley Scott nebo Kevin Hart. Od roku 2015 prý na vzniku scénáře pracoval Andrew Niccol, ale po několika informacích z roku 2019 diskuse o Monopolech utichla zcela. Tedy až do pátku, kdy se znovu oznámila práce na filmu.

Nezdá se ale, že by se lidé na strýčka Pennybagse dvakrát těšili. Na Twitteru se v souvislosti s filmem objevuje převážně jedna otázka: „Proč točit film Monopoly, když tuhle hru v podstatě žijeme?“

 

„Kdybych chtěl vidět hrané Monopoly, prostě jenom vyjdu ven,“ napsal jeden z uživatelů na Twitteru. „Hrané Monopoly? Neříká se tomu kapitalismus?“ přidal se další. „Kapitalismus: Muzikál,“ glosuje jiný.

Domů
Sdílet
Diskuse