Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. srpna 2023 17:01
Čas čtení 0:19
Vincenc Novák

Billie Eilish uctila památku zesnulého Anguse Clouda. Věnovala mu ikonickou písničku

Billie Eilish uctila památku zesnulého Anguse Clouda. Věnovala mu ikonickou písničku
Zdroj: Rich Fury/Getty Images
ZAHRANIČÍ BILLIE EILISH EUPHORIA
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Billie Eilish při svém vystoupení na festivalu Lollapalooza vzdala hold zesnulému herci Angusi Cloudovi. Věnovala mu jednu ze svých písní.

Zpěvaččino vystoupení v chicagském Grant Parku bylo jedním z nejočekávanějších bodů festivalu. Eilish se rozhodla na počest herce zazpívat píseň Never Felt So Alone, která zazněla v seriálu Euphoria. „Odpočívej v pokoji, Angusi Cloude,“ zvolala směrem ke svým fanouškům, kteří ji odměnili potleskem.

Angus Cloud zemřel v pondělí ve věku 25 let v rodinném domě v Oaklandu. Jeho nejznámější rolí je postava Fezca ze seriálu Euphoria. Refresher vybral nejlepší scény, ve kterých se herec představil. Podívat se na ně můžeš v tomto článku.

Doporučeno
RIP, Fezco. Vybrali jsme nejlegendárnější scény s Angusem Cloudem ze seriálu Euphoria RIP, Fezco. Vybrali jsme nejlegendárnější scény s Angusem Cloudem ze seriálu Euphoria 1. srpna 2023 10:13

Domů
Sdílet
Diskuse