Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2023 12:14
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

Neodolatelná nabídka: Zahraj si v seriálu Iveta, hledají spoustu lidí do komparzu

Neodolatelná nabídka: Zahraj si v seriálu Iveta, hledají spoustu lidí do komparzu
Zdroj: Voyo
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

Že se bude točit nová řada seriálu o životě zpěvačky Ivety Bartošové s názvem Iveta, už asi víš. Byla by ale škoda, kdyby ti uniklo, že si v ní můžeš zahrát.

Variant, jak se zapojit do další části chystané televizní série, je hned několik. Komparz hledá firma Cinema Casting přes stories, které jsou na jejím instagramovém účtu stále viditelné.

Volné je místo kytaristy, které je poměrně slušně honorováno (2000 korun za natáčecí den), popřípadě další, méně náročné role, jako je třeba člen justiční stráže, novinář, bulvární novinář nebo návštěvník baru. Tyto role jsou honorovány částkou 1200 korun na den.

Iveta 3
Zdroj: Instagram @ivetaserial
Iveta 3
Zdroj: Instagram @ivetaserial

Pokud by ti casting vyšel, objevíš se ve třetí sérii seriálu Iveta vysílaného na Voyo. Celou ságu režíruje Michal Samir, jenž do hlavní role zesnulé zpěvačky obsadil Annu Fialovou. Dále se v seriálu objevují například Saša Rašilov jako Karel Svoboda, Oskar Hes jako Rudolf Hrušínský ml., Ondřej Brzobohatý jako Ladislav Štaidl nebo Ondřej Ruml jako Karel Gott.

Snímek si dal za cíl zmapovat nejzásadnější životní okamžiky známé české zpěvačky, která v roce 2014 spáchala sebevraždu. Tři série jsou podle webu Blesk rámovány třemi zásadními muži jejího života – Petrem Sepéšim, Ladislavem Štaidlem a synem Arturem, jehož příběh zastřešuje Josef Rychtář. Naopak první manžel Jiří Pomeje, který je již také po smrti, se ve snímku neobjevuje.

Domů
Sdílet
Diskuse