Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. srpna 2023 9:52
Čas čtení 1:22
Adriana Královičová

VIDEO: MrBeast přežil sedm hrůzostrašných dní na moři a zlomil světový rekord

VIDEO: MrBeast přežil sedm hrůzostrašných dní na moři a zlomil světový rekord
ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Youtuber MrBeast má na svém kanálu 174 milionů odběratelů. Ve své tvorbě se věnuje různým challenge videím a nebezpečným kouskům.

Americký youtuber MrBeast, vlastním jménem Jimmy Donaldson, překonal další YouTube rekord. Jeho nejnovější video s názvem „7 dní uvázlý na moři“ (přidal ho na svůj kanál v sobotu 5. srpna 2023) za 24 hodin zhlédlo 46 milionů lidí. V úterý má již 74 milionů zhlédnutí.

Doporučeno
Beyoncé svým fanouškům zajistila prodloužení provozu metra. Vyšlo ji to na nemalé peníze Beyoncé svým fanouškům zajistila prodloužení provozu metra. Vyšlo ji to na nemalé peníze 7. srpna 2023 18:19

Ve videu můžeš vidět, jak spolu se čtyřmi přáteli stráví sedm dní „uvázlý“ uprostřed oceánu na dřevěné plošině. „Nové video překonalo světový rekord v počtu zhlédnutí nehudebního videa za 24 hodin! Žiji život, o jakém jsem snil každou noc, když mi bylo 13 let. Všechny vás miluji a velmi vám děkuji za sledování našich videí. Nikdy vás nebudu brát jako samozřejmost,“ poděkoval svým fanouškům youtuber na X (Twitteru).

Pod příspěvkem v komentáři dodal, že už kašle na lidi, kteří tvrdí, že úspěch má jen proto, že rozdává lidem peníze. Tvrdí, že ve videu s kamarády trpěli a zároveň vtipkovali, ale zlomili světový rekord.

Doprostřed oceánu


Přátelé se vydali doprostřed oceánu jen na provizorní „loďce“, která neměla ani střechu. Svépomocí si však postavili stan, který je měl ochránit. Sílu přírody ucítili hlavně tehdy, když museli bojovat se špatnými povětrnostními podmínkami, nedostatkem pitné vody či jídla.

Skupina kamarádů přežila i opravdu nebezpečné noci. „Tohle je brutální, nepřestává pršet. Všichni skončíme na dně,“ zoufale bojovali proti noční bouři. S sebou si vzali zásoby jídla i pití, které se jim však začaly postupem dní ztrácet. Během „pobytu“ na rozbouřeném oceánu si našli i nové „kamarády“. Na voru jim přistál pelikán, kterému dali jméno Bryan. Ten jim během stavění stanu dělal společnost, na konci se přišel rozloučit s celou rodinou.

Přátelé nebezpečné podmínky přežili, poslední dny se dokonce rozhodli v oceánu koupat, protože jim bylo horko. „Toto je jedno z nejhorších challenge videí, co jsme udělali,“ přiznává jeden z kamarádů. „Tato zkušenost mě přinutila vážit si všech věcí v mém životě,“ dodává další.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Youtubový rekord nepokořil MrBeast poprvé, v roce 2021 uveřejnil video Squid game. Bylo nejrychleji rostoucím nehudebním videem, které dosáhlo 100 milionů zhlédnutí. Začátkem letošního roku také předjel Pewdiepie v celkovém počtu zhlédnutí kanálu s neuvěřitelnými 29 077 461 841 návštěvami.

Domů
Sdílet
Diskuse