Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. srpna 2023 14:15
Čas čtení 0:33
Denisa Šútorová

Bottega Veneta uvedla na trh extra vzdušné sandály, jejich cena ti rozhodně udělá vítr v peněžence. Cool, nebo propadák?

Bottega Veneta uvedla na trh extra vzdušné sandály, jejich cena ti rozhodně udělá vítr v peněžence. Cool, nebo propadák?
Zdroj: Bottega Veneta
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Bottega Veneta si připisuje na seznam další okázalý kousek. Seznam se s extravagantním modelem Atlas, jehož cena pořádně zabolí.

Luxusní italská značka Bottega Veneta známá smyslem pro detail a jedinečnou estetiku uvádí na trh extravagantní i extra vzdušný model Atlas. Po kabelce, která připomíná bublinkovou fólii, či naopak obyčejnou papírovou tašku, si tak Bottega Veneta připisuje na seznam další okázalý kousek a svému rukopisu nezůstává nic dlužná.

bottegavenetabottegavenetabottegavenetabottegaveneta
Zobrazit galerii
(6)

Kromě toho, že sandály poutají pozornost zejména medově žlutou barvou, jsou nepřehlédnutelné především díky vyřezávané konstrukci. Pořídit je však můžeš i v černé barvě. Model kompletně vyrobený z gumy je inspirován konceptem sandálů z antického Řecka. Jak uvádí portál Highsnobiety, sandály mají být pojmenovány právě po Titánu Atlasovi, který byl však paradoxně zobrazován bez bot.

Doporučeno
Nemůže za to, že se narodil jako straight běloch: Harry Styles na obálce Vogue rozčílil Billyho Portera. Co vzkázal Anně Wintour? Nemůže za to, že se narodil jako straight běloch: Harry Styles na obálce Vogue rozčílil Billyho Portera. Co vzkázal Anně Wintour? 14. srpna 2023 12:09

Pokud miluješ mytologii, kvalitní italské produkty nebo jen předražené módní kousky, nové „atlasky“ jsou jako stvořené pro tebe. Obě barevná provedení zakoupíš na oficiální stránce Bottega Veneta za 650 dolarů (v přepočtu přes 14 tisíc korun).

Anketa:
Líbí se ti tenhle kousek?
Cool.
Propadák.
Až na tu cenu...
Cool.
13 %
Propadák.
68 %
Až na tu cenu...
20 %
Domů
Sdílet
Diskuse