Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. srpna 2023 16:00
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: „Málo rapu, veľa autotunu.“ Do Prahy přijede big boy Gleb

Nejlepší akce týdne: „Málo rapu, veľa autotunu.“ Do Prahy přijede big boy Gleb
Zdroj: Refresher/David Marcin
KULTURA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

Zapiš si do diářku – pátek 1. září, 17:00 hodin, Ledárny Braník.

Lepší zakončení letních prázdnin si asi nedovedeme ani představit. Tento pátek v pražských Ledárnách Braník vystoupí slovenský rapper Gleb, který ti přiveze ty největší hity jako Od nás nebo Komander pump it up, ale také nejnovější desku Big boy FM. „Skúste ma mať v pi... rovnako ako ja vás. Viem, že je to skoro nemožné, no ja verím, že to dáš.“ Kup si lupen a přijď si užít tuhle show.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

„V jeho tvorbě můžeme slyšet mnoho žánrů, od elektroniky až po všechny rapové subžánry. Kombinací těchto vlivů vznikl jedinečný rap, který díky své silné fanouškovské základně vyprodává koncerty po celém Slovensku i České republice. Gleb svou show přiveze i do Ledáren, tak buďte u toho,“ hlásá pořadatelstvo. 

Doporučeno
Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? 25. srpna 2023 13:00

Glebův koncert si nemůžeš nechat ujít. Bude se rapovat, zpívat, tančit, moshovat... prostě dělat všechno, co ke kvalitní show patří. Vybookuj si proto v diářku pátek 1. září, kup si za 531 korun lupen a doraz po páté hodině odpolední do Ledáren Braník.

Domů
Sdílet
Diskuse