Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. září 2023 11:00
Čas čtení 3:25
Adéla Švehlíková

MBPFW: Módní duely jsou zpět. Kdo lépe nastyloval umělé prameny vlasů nebo masku přes obličej?

MBPFW: Módní duely jsou zpět. Kdo lépe nastyloval umělé prameny vlasů nebo masku přes obličej?
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložit Uložené

Ve čtvrtý a rovněž poslední den pražského fashion weeku jsme se zaměřili na módní duely a rozhodovali o tom, komu se styling povedl lépe. Mezi návstěvnictvem jsme hledali paralely v outfitech a následně vyhodnotili vítěze.

Naše módní duely v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku jsou zpět. Tentokrát jsme se zaměřili na looky hostů z posledního dne pražského fashion weeku a obcházeli prostředí historické holešovické elektrárny. Spoiler alert: Byli jsme nekompromisní.

MBPFW
MBPFW Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin


Čtvrtý a rovněž závěrečný den MBPFW nabídl hostům a hostkám přehlídky od Denisy Dovaly, Lucii Kürthi, Tomáše Němce nebo značky Tobias Equipment. Na outfity jsme se soustředili zejména v rámci posledních dvou zmiňovaných přehlídek. Ačkoliv se valná většina z nich pokouší o vytvoření co nejoriginálnější stylové kreace, vždy se najdou alespoň nějaké společné rysy ve skladbě looku. 

MBPFW.
MBPFW. Zdroj: MBPFW


Toho jsme využili a vybrali pět párů, u kterých jsme hodnotili styling zmiňovaného společného prvku v šatníku. 

Faded

V prvním duelu se spolu utkávají dva looky obsahující kukly. U prvního outfitu můžeme vidět klasickou černou úpletovou mask balaclavu, zatímco u druhého kryje obličej kroužková verze z oceli. Estetika účastníků je v tomto případě velmi podobná a nese se v duchu brandu Balenciaga. Oba účastníci fashion weeku také sáhli po skladbě outfitu ve formě hoodie, relaxed fit kalhot a robustní obuvi. Styling looku č. 1 je ke všemu ještě obohacen džískou, kabelkou a gotham cat slunečními brýlemi. V tomto případě je trefné aplikovat mantru „méně je více“ a držet se raději basicu, jako tomu je u looku č. 2. 


V tomto duelu tedy vítězí look č. 2. Kovový charakter kukly spolu s jednoduchým stylingem zbytku fitu sice vzbuzuje vibes Kanyeho Westa, i přesto však funguje lépe než v prvním případě. 

MBPFW
MBPFW Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Volány

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse