Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. září 2023 10:38
Čas čtení 0:30
Adriana Královičová

FOTO: Bella Hadid se v kampani značky Marc Jacobs změnila v mimozemšťana. Její dvojnici navrhla AI

MÓDA BELLA HADID
Uložit Uložené

Modelka září v nejnovější kampani pro „futuristickou“ kolekci Heaven.

Bella Hadid se objevila v nové kampani značky Marc Jacobs. Na fotkách kromě skutečné modelky můžeš vidět i „umělou“ Bellu, která vypadá jako mimozemšťan. Postavu navrhla umělá inteligence. Hadid se stala tváří nejnovější kolekce Heaven, která je nyní dostupná na oficiální stránce značky. V portfoliu produktů najdeš „futuristické“ kabelky, boty, doplňky i oblečení od 1 700 do 17 tisíc korun. Kousky nesou podpis umělkyně Eri Wakiyamy a designéra Linza Sheltona. Design kolekce vylepšil také „tattoo“ umělec Keegan Dakkar.

Marc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaň
Zdroj: Marc Jacobs

Bella Hadid je v kampani doslova jako módní chameleon. Střídá různé „looky“, objevuje se v přirozeném účesu, krátké paruce, ale i bez vlasů. Společnost jí dělá mimozemské dvojče. O styling se postarala Danielle Emerseon, nafotila ji Carlijn Jacobs.

V galerii najdeš další fotky z kampaně i produkty, které najdeš v nejnovější kolekci.

Marc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaň
Zobrazit galerii
(14)
Domů
Sdílet
Diskuse