Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2023 17:06
Čas čtení 0:44
Anna Koucká

Kokain mě zabíjel, říká Naomi Campbell otevřeně v novém dokumentu

Kokain mě zabíjel, říká Naomi Campbell otevřeně v novém dokumentu
Zdroj: Getty Images/Schiaparelli runway
OSOBNOSTI DROGY MODELING
Uložit Uložené

Topmodelka Naomi Campbell otevřela Pandořinu skříňku. V novém dokumentu odhalila, že ji v devadesátkách málem zabila její závislost na drogách.

Legendární hvězda přehlídkových mol se v novém dokumentárním seriálu Supermodelky na AppleTV+ otevřeně svěřila se svou minulostí spojenou se zneužíváním návykových látek a přiznala, že se ke kokainu uchýlila, aby se vyrovnala s traumatem z dětství a smrtí italského návrháře a blízkého přítele Gianniho Versaceho, uvádí server Page Six.


„Myslím, že když jsem začala brát, byla to jedna z věcí, kterými jsem se snažila zakrýt smutek. Závislost je taková blbost,“ řekla Campbell.

Doporučeno
Známe příčinu smrti oblíbeného herce ze seriálu Euphoria. Angus Cloud se trápil už dlouho Známe příčinu smrti oblíbeného herce ze seriálu Euphoria. Angus Cloud se trápil už dlouho 22. září 2023 13:42

„Člověk si myslí: ‚Ach, to tu ránu zahojí.‘ Nezahojí. Může to vyvolat tak obrovský strach a úzkost.“ Módní ikona uvedla, že jejím světem otřáslo, když byl Versace v roce 1997 zavražděn před svým domem na Miami Beach.


„Byl velmi citlivý na to, aby mě cítil, jako by na mě tlačil,“ vzpomínala Campbell. „Tlačil mě, abych vyšla ven a šla dál, když jsem si myslela, že na to nemám. Takže když zemřel, můj smutek a problémy se velmi zhoršily.“ Supermodelka britského původu bojovala se svou závislostí pět let, v roce 1999 dokonce zkolabovala během focení.


„Když se snažíte něco zakrýt, nejde to,“ přiznala v dokumentárním seriálu. „Nemůžete to zakrýt. Zabíjela jsem sama sebe. Bylo to velmi zraňující.“

Domů
Sdílet
Diskuse