Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. září 2023 13:47
Čas čtení 0:31
Vincenc Novák

Rapper z BTS nastoupil na povinnou vojenskou službu. Vrátí se až v roce 2025

Rapper z BTS nastoupil na povinnou vojenskou službu. Vrátí se až v roce 2025
Zdroj: Getty Images
HUDBA JIŽNÍ KOREA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Člen jihokorejské k-popové kapely BTS Suga v pátek nastoupil na povinnou vojenskou službu. „Teď přišel čas. Po dokončení služby se vrátím,“ vzkázal fanouškům.

Třicetiletý zpěvák a rapper ve svém příspěvku na platformě Weverse poděkoval fanouškům za jejich dosavadní podporu a vzkázal jim, aby na sebe dávali pozor. „Zůstaňte zdraví a uvidíme se v roce 2025!“ vzkázal.

Sugovo hudební vydavatelství Big Hit Music uvedlo, že v den jeho nástupu do armády ani při nástupu do výcvikového tábora se nebudou konat žádné oficiální akce. „Prosíme fanoušky, aby se po dobu služby zdrželi návštěv Sugy na jeho pracovišti. Prosíme, abyste mu pouze v srdci předávali své vřelé pozdravy a povzbuzení,“ stojí v prohlášení.

bts
Zdroj: Wikimedia/Dispatch/voľne na použitie

Vojenská služba je v Jižní Koreji povinná. Podle zákona by měli všichni bojeschopní muži do 28 let absolvovat 18měsíční vojenský výcvik. V roce 2020 schválil tamní parlament, že popové hvězdy, které „vynikají v popové kultuře a umění mohou nástup do armády odložit do věku 30 let.

Domů
Sdílet
Diskuse