Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. října 2023 12:29
Čas čtení 0:44
Vincenc Novák

VIDEO: Kateřina Brožová zůstala zamčená v obchoďáku. Spustila alarm a při odchodu musela ukázat, jestli něco neukradla

FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Perné chvíle zažila v sobotu herečka Kateřina Brožová, která zůstala po skončení otvírací doby zamčená v obchodním domě ve středočeských Čestlicích. V prázdné a potemnělé budově údajně nedobrovolně strávila přes dvě hodiny.

Brožová svůj nepříjemný zážitek sdílela na Instagramu. Na zveřejněném videu chodí uličkami prázdného obchodu, zatímco na pozadí píská alarm. „Je to dost nepříjemný, ale nevím, co mám dělat. Čekám na policii, jestli mě odsud vysvobodí,“ říká. Do obchoďáku šla na nákupy a podle svých slov chtěla odejít chvilku před koncem otvírací doby. Už prý ale bylo zavřeno.

Doporučeno
Anna Julie Slováčková v dojemném videu poděkovala za podporu. To dáme, vzkázala Anna Julie Slováčková v dojemném videu poděkovala za podporu. To dáme, vzkázala 8. října 2023 11:22

„Slyšíte ten alarm? Ten bude asi kvůli mně. Pořád tady chodím kolem, ale nikdo nepřijíždí. Jsem tu úplně sama. Asi v tomhle baráku pracuje tak málo lidí, že si tu můžete dělat, co chcete,“ uvedla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Jak uvedl server iDnes.cz, policie se zpěvačce po několika telefonátech ozvala zpět až po necelé hodině. „Nenapadlo by mě tedy, že budu sobotní večer trávit v obchodním domě. Už tu byla policejní hlídka a shánějí někoho, kdo to tu odemkne a dostane mě ven,“ uvedla v jednom z dalších videí.

Vysvobození se Brožová dočkala až po více než dvou hodinách, kdy na místo dorazil rozčílený správce. „Ještě mě kontrolovali, jestli jsem něco neukradla,“ dodala. Z obchodního domu se dostala po více než dvou hodinách.

Domů
Sdílet
Diskuse