Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2023 11:22
Čas čtení 0:39
Vincenc Novák

Anna Julie Slováčková v dojemném videu poděkovala za podporu. To dáme, vzkázala

Anna Julie Slováčková v dojemném videu poděkovala za podporu. To dáme, vzkázala
Zdroj: Profimedia
HUDBA INFLUENCEŘI ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Zpěvačka Anna Julie Slováčková před několika dny oznámila, že se jí vrátila rakovina. Nyní prostřednictvím Instagramu poděkovala svým fanouškům a fanynkám za jejich podporu. Povzbudila přitom i ostatní, do jejichž života zasáhla rána osudu.

„Chtěla jsem vám poděkovat za neskutečnou podporu, kterou jste mi vyjádřili,“ říká Slováčková ve videu, na kterém se společně s ní objevuje také její pejsek Jindřiška. „Hrozně mě to dojímá a nevím moc, co říct, takže asi nejlepší bude říct jenom děkuju,“ dodala.

Zvládneme to 

Nezapomněla přitom podpořit i ostatní, kteří se potýkají s nelehkou životní situací. „To dáme! Všichni, kdo prožíváme nějakou cestu, tak to zvládneme. Věřím v to,“ vzkázala přes sociální sítě svým podporovatelům a podporovatelkám, které vyzvala, aby na sebe byli hodní a užívali života.

Doporučeno
Anna Julie Slováčková má rakovinu plic. Cítím, že jsem všechny zklamala, říká zpěvačka  Anna Julie Slováčková má rakovinu plic. Cítím, že jsem všechny zklamala, říká zpěvačka 6. října 2023 6:38

Zpěvačka a dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové před několika dny oznámila, že se potýká s rakovinou plic.

Slováčková zákeřnou nemoc již před časem porazila. Diagnózu o návratu rakoviny se dozvěděla před měsícem. „Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach,“ napsala na sociálních sítích. „A taky mám pocit, že jsem všechny zklamala… nechci v nikom vzbouzet strach a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není,“ uvedla před pár dny.

Domů
Sdílet
Diskuse