Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2023 6:38
Čas čtení 0:42
Marek Pros

Anna Julie Slováčková má rakovinu plic. Cítím, že jsem všechny zklamala, říká zpěvačka

Anna Julie Slováčková má rakovinu plic. Cítím, že jsem všechny zklamala, říká zpěvačka
Zdroj: Profimedia
HUDBA
Uložit Uložené

Ve středu ještě odehrála před plným Lucerna Music Barem koncert k novému albu, další den oznámila na sociálních sítích, že se jí vrátila rakovina. „Věřím, že to zvládnu i podruhé,“ říká zpěvačka a dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové.

„Chtěla jsem vám to říct až po našem včerejším křtu v Lucerna Music Baru… nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem usilovně tak dlouho připravovala… a taky jsem doufala, že můj první příspěvek po celém tom nádherném večeru bude o něčem jiném, ale už je to stejně venku a já k tomu samozřejmě vyjádření dát musím,“ napsala Anna Julie Slováčková.

Doporučeno
VELKÝ PŘEHLED: Odvykání kouření, sauna, lekce jógy. Na co a kolik ti přispějí zdravotní pojišťovny? VELKÝ PŘEHLED: Odvykání kouření, sauna, lekce jógy. Na co a kolik ti přispějí zdravotní pojišťovny? 29. září 2023 6:00

Zpěvačka již jednou porazila rakovinu, která se jí usadila v prsu. Diagnózu o návratu rakoviny se dozvěděla před měsícem. „Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach,“ napsala na sociálních sítích. „A taky mám pocit, že jsem všechny zklamala… nechci v nikom vzbouzet strach a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není.“

„Vím, že poprvé jsem s vámi sdílela hodně, ale potřebuji se s tím sama víc smířit a poprat se s tím více o samotě... Alespoň dočasně. Pracovat budu i dál, dokud budu moci. A když nebudu moci, tak se holt svět nezboří,“ dodala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Domů
Sdílet
Diskuse