Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
16. října 2023 v 13:30
Čas čtení 0:47
Ilona Hobzová

Dabér Zbyšek Pantůček se našel. Rodině se neozýval, odjel do Itálie

Dabér Zbyšek Pantůček se našel. Rodině se neozýval, odjel do Itálie
Zdroj: TV Nova
ČESKO POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Zbyšek Pantůček byl nezvěstný od začátku září.

Pátrání po českém herci a dabérovi Zbyšku Pantůčkovi je u konce. Policie pětapadesátiletého umělce po více než měsíci našla v Itálii. Serveru tn.cz to potvrdila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Slavný dabér nezmizel poprvé

„Kolegové z kriminální policie, kteří měli na starost pátrání, dělali všechny možné kroky a úkony a šetřením se jim podařilo zjistit, že by se měl pohybovat v zahraničí,“ uvedla Schneeweissová a dodala, že Pantůček se aktuálně zdržuje v Itálii. „Ve spolupráci s italskou policií se jim podařilo zjistit, že se skutečně pohybuje tam,“ doplnila.

Podle Novinek zmizení herce v září nahlásila Pantůčkova rodina. V tu dobu jej postrádala celých devět dní a nemohla se mu dovolat. V minulosti ho prý rodinní příslušníci hledali už několikrát, nikdy se ale neobrátili na policii.

Pantůčkovým hlasem promlouvá například Colin Firth coby Mark Darcy v Deníku Bridget Jonesové nebo Aiden Shaw v Sexu ve městě 2. Zahrál si i v řadě českých filmů, menší role měl v TeroristceTomanovi nebo seriálu Krejzovi.

Domů
Sdílet
Diskuse