Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2023 14:52
Čas čtení 0:58
Adéla Ježková

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech míří do kin. Kdy se na film můžeš těšit?

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech míří do kin. Kdy se na film můžeš těšit?
Zdroj: imbd
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY TIP NA FILM
Uložit Uložené

Úspěšné Hladové hry a kéž vás vždy provází štěstěna!

Od konce dubna, kdy vyšel první úplný trailer k filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech, byli fanoušci a fanynky „hladové“ série jako na trní. Nyní už však do uvedení filmu, který je adaptací stejnojmenného románu spisovatelky Suzanne Collins z roku 2020, zbývají jen týdny.

V českých kinech bude mít prequel režiséra Francise Lawrence premiéru 16. listopadu 2023. Těšit se můžeš na 157 minut napětí. 

" width="700" height="393" allowfullscreen="allowfullscreen">

Čas před Hladovými hrami

Jak uvádí server Pop Buzz, děj Balady o ptácích a hadech se odehrává 64 let před událostmi Hunger Games a vypráví příběh mladého Coriolana Snowa před jeho nechvalnou kariérou diktátora.

Z toho důvodu logicky na obrazovkách neuvidíš Jennifer Lawrence ani nikoho dalšího z původního hereckého obsazení. Ve filmu se nicméně objeví například Tom Blyth, Rachel Zegler nebo Peter Dinklage.

Anotace k filmu: Začínají desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow čeká jen na to, jak v nich zazáří. Tentokrát jako mentor jednoho z vyvolených. Tvrdě dřel, aby dokázal naplno využít svůj šarm, znalosti a dovednosti, které mohou dovést vyvoleného k vítězství. Bohužel, štěstěna mu není nakloněna. Dostal ponižující úkol. Trénovat největšího outsidera, dívčí zástupkyni chudého dvanáctého kraje Lucy Gray. V aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo arénu se v Coriolanovi ale probouzejí city... a tak se musí rozhodnout, zda bude dodržovat pravidla, nebo se bude řídit pudem sebezáchovy, který mu radí něco jiného. Boj o přežití nakonec odhalí, kdo je nevinné ptáče a kdo had, čekající na svou příležitost zaútočit.
Domů
Sdílet
Diskuse