Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2023 14:05
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Sýrová sezóna od McDonald's je tu! Co pošleš do bříška jako první?

Sýrová sezóna od McDonald's je tu! Co pošleš do bříška jako první?
Zdroj: McDonald's/propagační materiál
ČESKO ČESKO MCDONALD’S ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Čekali jsme na to necelý rok a konečně jsme se dočkali. Do McDonald's přišla sýrová sezóna.

Je libo Cheese King, Swiss King nebo Smažák Fresh? Žádný problém! McDonald's vyslyšel nářky svých zákaznic a zákazníků a už koncem října do své nabídky zařadil sýrovou sezónu. „Juchúúú! Čekání skončilo a je čas se radovat jak malí. Přichází sýrová sezóna. Přiznej si to. Každý rok tě sýr a celé tohle období prostě dělají šťastnějšími,“ oznámil radostnou novinu fast food. 

Doporučeno
První Romka v historii Česka dostane státní vyznamenání. Loni ho přitom odmítla První Romka v historii Česka dostane státní vyznamenání. Loni ho přitom odmítla 26. října 2023 13:28

Vybírat tak můžeš ze šesti sýrových pochoutek, které si jindy než na podzim nedáš. Dej si Cheese King, jeho bráchu s grilovaným hermelínem, Swiss King, Smažák Fresh, hermelínky nebo Swiss King bagel a naplň své bříško k prasknutí. 

„Sýrová sezóna u McDonald's je u nás bez diskuze nejpopulárnější sezónní nabídkou, sýry ale zbožňuje celý svět. Sýrovým králem je Spicy Paneer Wrap, který si můžete objednat v Indii. Na sýr nezapomínají ani v Kanadě se svým národním jídlem s názvem poutine. Jde o hranolky se silnou masovou šťávou, kde jsou třešničkou na dortu právě kousky sýra. A když zamíříte na Filipíny, na snídani si tu můžete objednat sendvič s vaječnou omeletou s opravdu štědrou dávkou této rozteklé delikatesy,“ dodává McDonald's s tím, že sýrovka je populární po celém světě. 

Už víš, co tam pošleš? My asi zaskočíme pro Swiss Kinga a možná vyzkoušíme i hermelínky. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený McDonald's Česká republika (@mcdonalds.cz)

Domů
Sdílet
Diskuse