Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2023 9:59
Čas čtení 0:32
Radim Šlechta

Heidi Klum ukázala nový halloweenský kostým. Co si o něm myslíš?

Heidi Klum ukázala nový halloweenský kostým. Co si o něm myslíš?
Zdroj: Getty/Gotham/WireImage
NEWS
Uložit Uložené

Heidi Klum šla na svou halloweenskou party za páva. Překonala červa z minulého roku?

Slavná modelka Heidi Klum na Instagramu ukázala svůj letošní kostým na Halloween. Po tom, co svoje sledující napínala několika záludnými ukázkami z líčení a oblékání oblečku, se veřejnost konečně dočkala.

Heidi Klum šla letos na Halloween za páva. A aby toho nebylo málo, místo pestrobarevných křídel doplnila svůj kostým o několik dalších maskovaných osob.

Heidi KlumHeidi KlumHeidi KlumHeidi Klum
Zobrazit galerii
(4)

Indicie dávala Klum nedočkavému obecenstvu už v průběhu dne. V nedokončeném a nenabarveném kostýmu se objevila na obrazovkách v rámci interview. Většina tipujících ale mluvila spíš o jakési zlé verzi mořské panny, ještěrovi nebo vetřelci.

Heidi se už v minulosti na halloweenských party objevila v opravdu neotřelých kostýmech. Minulý rok například přišla převlečená za červa tak, že jí nebylo vidět do obličeje. V roce 2019 se převlékla za neurčitý druh mimozemšťanky a v roce 2019 přišla jako Fiona z filmové série Shrek.

Heidi Klum.
Heidi Klum. Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Domů
Sdílet
Diskuse