Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Keanu Reeves přijede do Česka. Uvidíš ho v neobvyklé roli

Keanu Reeves přijede do Česka. Uvidíš ho v neobvyklé roli
Zdroj: se souhlasem Rock for People/Dogstar
KULTURA FESTIVALY KEANU REEVES KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Keanu Reeves a jeho kapela Dogstar se tak připojí k Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, Pendulum a další dvacítce kapel na Rock for People.

V minulém týdnu festival rozšířil svůj line-up o dalších dvacet jmen a nyní k nim přihazuje třešničku na dortu. Do Česka v létě přijede hollywoodský herec Keanu Reeves a spolu se svou kapelou Dogstar zahraje na festivalu Rock for People. Uvidíme Matrix irl? Jo! Tak si kup lístek, ať o tuhle show nepřijdeš.

Doporučeno
Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další 1. listopadu 2023 11:00

„Vystoupení kapely Dogstar s hvězdným Keanuem Reevesem za baskytarou je pro mě opravdu splněný sen. Kapelu jsme se totiž snažili pozvat už v devadesátých letech, ale tehdy se nám to nepodařilo a pak na dlouhých téměř 20 let nebyla aktivní. O to větší máme radost, že se to konečně podařilo. Účast kapely Dogstar a Keanua Reevese na festivalu Rock for People bude jistě nezapomenutelným zážitkem jak pro hudební, tak filmové fanoušky,“ komentuje povedený booking ředitel festivalu Michal Thomes.

Kapela Dogstar vznikla už v roce 1991. Díky tomu, že v ní účinkuje hollywoodský herec Keanu Reeves, se jí brzy dostalo velké mediální pozornosti. V roce 2002, jen krátce po vydání druhého alba Happy Ending, však ohlásila konec a z veřejného prostoru se stáhla. V minulém roce pak na svém instagramu zveřejnila příspěvek, ve kterém stálo jediné: „Jsme zpátky!“ A svět se radoval.

Na comeback Dogstar navázali novou deskou Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees a právě tu nyní přivezou i do Hradce Králové. O tohle prostě nemůžeš přijít. Poznač si do diářku termín 12. až 15. června 2024, napiš Ježíškovi o lístek a vidíme se v Hradci Králové v Parku 360! Bude to nářez.

Domů
Sdílet
Diskuse