Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2023 11:00
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další

Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další
Zdroj: Flickr/cryptic_photos / Flickr/ashley.adcox / volně k použití
KULTURA ČESKO FESTIVALY ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Rock for People rozšířil svůj line-up o dvacítku jmen. Na koho se těšíš nejvíce?

Rock for People koncem září odhalil svého prvního headlinera, kterým se stala kapela Bring Me The Horizon. K té nyní pořadatelé přihazují další dvacítku jmen z české i zahraniční hudební scény. V létě se tak do Česka vrátí Avril Lavigne, Corey Taylor ze Slipknotů, šílení Pendulum nebo australská metalová kapela Parkway Drive.

Ale bacha! Ačkoli se jedná o pořádně velký oznam, žádné headlinery v něm nenajdeš. Tohle vypadá na jeden z nejsilnějších line-upů vůbec!

Doporučeno
Bring Me The Horizon se vrací do Česka! V létě vystoupí na Rock for People Bring Me The Horizon se vrací do Česka! V létě vystoupí na Rock for People 26. září 2023 10:01

Avril Lavigne, Pendulum a 58G

K Bring Me The Horizon se na Rock for People nově připojí americká rockerka Avril Lavigne, frontman kapely Slipknot Corey Taylor, který do Hradce Králové přiveze svůj sólo projekt, australští metalheads Parkway Drive nebo jejich D'n'B kolegové Pendulum. 

Mezi nově oznámená jména pak patří také Alpha Wolf, Crystal Lake, Dead Pony, Hot Milk, Kaizers Orchestra, La Dispute, Missio, Neck Deep a Shadow Of Intent. Nebudou chybět ani zástupci a zástupkyně české a slovenské hudební scény. Na Rock for People vystoupí 58G, Aneta Langerová, Bitter Season, Dmitrievna, J.A.R. a John Wolfhooker.

„Zveřejnili jsme teprve ochutnávku dalšího ročníku, který bude pokračovat v trendu nasazeném předchozími dvěma úspěšnými ročníky,“ komentuje oznámení ředitel festivalu Michal Thomes. „Ještě nás čeká oznámení dalších tří headlinerů, kteří doplní již oznámené Bring Me The Horizon. A samozřejmě v prosinci nebude chybět ani oblíbený adventní kalendář s celkem čtyřiadvaceti novými kapelami do line-upu,“ dodal.

Ulov ty nejlevnější lístky

Festival Rock for People se již tradičně uskuteční v Hradci Králové, v Parku 360, a to ve dnech 12. až 15. června 2024. Pokud o tuhle parádu nechceš přijít, utíkej si pro vstupenky. Ty nejlevnější nyní stojí 3 590 korun, ale jedná se pouze o limitovanou edici. Jakmile se vyprodají, lístky koupíš za 3 790 korun a víc. 

Rock for People
Zdroj: se souhlasem Rock for People
Domů
Sdílet
Diskuse