Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. září 2023 10:01
Čas čtení 1:27
Tereza Šnajdrová

Bring Me The Horizon se vrací do Česka! V létě vystoupí na Rock for People

Bring Me The Horizon se vrací do Česka! V létě vystoupí na Rock for People
Zdroj: Flickr/Shutter 16 Magazine/volně k použití
KULTURA FESTIVALY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Rock for People zároveň oznámil, že bude opět čtyřdenní. Uskuteční se ve dnech 12. až 15. června 2024 v Hradci Králové.

Léto je oficiálně za námi a to je dobrá zpráva pro všechny fanoušky a fanynky tvrdé hudby. Festival Rock for People totiž slíbil, že po létě vykopne jméno prvního headlinera, a svůj slib také plní. A tím není nikdo jiný než britští rockeři Bring Me The Horizon. Spolu s první kapelou fesťák také oznámil, že opět přidává jeden den a stejně jako loni bude i tentokrát čtyřdenní. Fu, to si dáme pořádně do těla. 

Doporučeno
Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijedou komici ALOK. Humornou formou se opřou do politiků i pinkwashingu Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijedou komici ALOK. Humornou formou se opřou do politiků i pinkwashingu 25. září 2023 14:35

Kapela, po které tolik lidí volalo, se vrací do Česka po necelých dvou letech a rozhodně se máš na co těšit! Bring me the Horizon ovládli Rock for People v roce 2019, začátkem tohoto roku zase vyprodali Sportovní halu Fortuna, což znamená jediné – české publikum tuhle kapelu miluje.

„Fanoušci jsou u nás na prvním místě, proto když nám dali vědět, že si přejí nejvíce kapelu Bring Me The Horizon, dělali jsme všechno pro to, abychom jim toto přání splnili,“ řekl ředitel festivalu Michal Thomes. „Booking kapel není vůbec jednoduchá věc, musí se správně potkat spousta okolností, jako například to, že kapela jede v daném roce tour, vyhovuje termín a podobně. Mám tedy obrovskou radost, že se nám to podařilo!“

Metalcoroví hitmakeři jsou na hudební scéně již od roku 2004 a za tu dobu si prošli hned několika změnami. Ať už v kapele, tak i v tom, jakým směrem se budou ubírat. Jak se zdá, s tvrdšími tóny a screamem se BMTH nadobro rozloučili v roce 2010 deskou There Is a Hell, Believe Me, I've Seen It. There I... a vrhli se do vod mainstreamu. Dnes už je zná celý svět, jejich hity trendují na TikToku a na svém kontě mají i cool spolupráce, třeba s Edem Sheeranem nebo Yungbludem.

Bring me the horizon
Zdroj: Flickr/Shutter 16 Magazine/volně k použití


Další dobrou zprávou pro všechny fanoušky a fanynky je, že Rock for People bude opět čtyřdenní. Festival se uskuteční ve dnech 12. až 15. června 2024, v Parku 360 v Hradci Králové.


Tohle bude veliké, tak s nákupem vstupenek neotálej. Současnou edici koupíš od 27. září na webu fesťáku nebo na GoOutu, a to za 3 590 korun. Majitelé aplikace Rock for People se ale k lístkům dostanou už dnes, od 13:00 hodin. Tak nabíhej a kupuj, než se cena vstupenek zvýší. 

Domů
Sdílet
Diskuse