Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2023 v 18:52
Čas čtení 0:45
Adéla Ježková

Je to oficiální: The Sims 5 je ve výrobě a bude zdarma ke stažení

Je to oficiální: The Sims 5 je ve výrobě a bude zdarma ke stažení
Zdroj: The Sims 4
TECH NEJLEPŠÍ HRY NOVÉ HRY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Konečně! Na nové generaci oblíbené hry The Sims – s kódovým názvem Project Rene – se oficiálně pracuje.

„Vytváříme novou generaci her a kreativní platformy Sims. Přetváříme simíky, které znáte a milujete, a nabízíme nové způsoby hraní. Tohle je budoucnost The Sims postavená na základech okouzlujících simíků, výkonných nástrojů a smysluplných příběhů,“ uvedla pro server PopBuzz viceprezidentka pro kreativitu franšízy The Sims Lyndsay Pearson.

Základní hra bude zdarma

Dodala, že základní hra bude po vydání ke stažení zcela zdarma – a bude obsahovat možnost hry více hráčů, tzv. multiplayer. Podle Pearson jde vývojářům a vývojářkám hry o to, aby The Sims „nejen vyprávělo příběhy, ale také aby bylo možné na těchto příbězích spolupracovat s nejbližšími přáteli na oblíbených zařízeních“.

Z prvních trailerů je zřejmé, že v The Sims 5 bude k dispozici mnohem více možností přizpůsobení objektů. „Budete mít možnost měnit nejen vzory a barvy, ale také tvary objektů, které budete používat při stavění a zdobení ve hře,“ dodala Pearson.

Doporučeno
Herní Oscaři: Tohle jsou nejlepší hry roku 2023. Seznam vás možná překvapí Herní Oscaři: Tohle jsou nejlepší hry roku 2023. Seznam vás možná překvapí 14. listopadu 2023 v 16:28

Podle serveru PCGamesN není jasné, kdy dlouho očekávaná herní novinka vyjde. Jako nejpravděpodobnější se jeví rok 2025.

Anketa:
Těšíš se na The Sims 5?
Nemůžu se dočkat!
Tohle jde úplně mimo mě.
Nemůžu se dočkat!
86 %
429 Hlasů
Tohle jde úplně mimo mě.
14 %
70 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse