Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
„Když kouří, poslouchá Ortel nebo volí Babiše.“ Zeptali jsme se vás, co je pro vás ve vztahu no-go

„Jen těžko si můžu představit, jak by mladému člověku mohlo imponovat lhaní, vulgarity, arogance, podvody… upřímně chápu, že to někdo volí, ale prostě ne můj partner,“ řekla s tím, že vzhledem k její práci by to bylo naprosto neslučitelné. Někoho takového by prý ani nemohla představit doma či kamarádům a kamarádkám. Bylo by lepší, kdyby se její potenciální přítel o politiku nezajímal vůbec. Ale k volbám by musel!
 
„A ty konzervativní názory, to je to samé. Manželství má být pro všechny a není důvod, aby nebylo. Strašně by mě štvalo, kdyby můj partner říkal něco jiného. Chci kluka, který je empatický a myslí na ostatní. Ne takového, co má homofobní a transfobní poznámky typu ‚haha, 160 pohlaví‘,“ uzavřela.

Rasismus, sexismus a omezení interrupcí

Mezi odpověďmi, ať už ze strany mužů, nebo žen, se pak často vyskytoval také rasismus. K tomu snad ani není co dodávat. Pro čtenářstvo Refresheru je prostě důležité, aby všichni měli stejná práva, bez ohledu na rasu či genderovou identitu.
 
„Pro mě je no-go, kdyby byl pro omezení interrupcí nebo proti manželství pro všechny. Takovému bych dala sbohem,“ odpověděla 26letá Lenka. „U partnerky je pro mě no-go rasismus, sexismus, queerfobie nebo bossy chování k lidem,“ přidal se podobně starý Lukáš.

lgbt, queer, dúha
Zdroj: Pexels/Ivan Samkov/volně k použití

Láska ke zvířatům

Důležitá je pro čtenářstvo Refresheru také láska ke zvířatům. Petra má psa, a pokud by její partner neměl rád čtyřnohé mazlíčky, byla by to nepřekonatelná překážka. „Co za člověka proboha nemá rád pejsáčky? Vzhledem k tomu, že mám psa, tak by naše soužití bylo z praktického hlediska neslučitelné,“ uvedla.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse