Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. prosince 2023 11:14
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Nový hit TikToku. Muž šokoval rodinu, místo dárků na Vánoce pozval domů kapelu

VIDEO: Nový hit TikToku. Muž šokoval rodinu, místo dárků na Vánoce pozval domů kapelu
Zdroj: Unsplash/Eugene Zhyvchik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK VÁNOCE
Uložit Uložené

Líbilo by se ti na Vánoce místo zabaleného dárku dostat zážitek v podobě hudby? Z netradičního nápadu se stalo virální video na TikToku.

Dárky mohou mít mnoho podob. Představ si, že si se svou rodinou dopřáváš štědrovečerní večeři, najednou však do místnosti vejdou hudebníci, kteří vám začnou naživo hrát vánoční písně. Přesně tímto způsobem překvapil jeden muž z USA svoji rodinu a celý zážitek zachytil na video, které má na TikToku za pár dní skoro sedm milionů zhlédnutí.

„Letos jsem nikomu zvlášť nekoupil žádný dárek,“ říká muž v úvodu videa. „Jsem totiž příznivcem dárků ve formě zážitku místo materiálních věcí,“ dodává.

Doporučeno
Kate a William ukázali vánoční fotku svých dětí. Lidi nadchla princezna v džínách Kate a William ukázali vánoční fotku svých dětí. Lidi nadchla princezna v džínách 25. prosince 2023 16:08

V další moment už za hromadného potlesku do místnosti přichází pětičlenná kapela Mariachi Ramos NYC, která ani chvíli neotálí a začíná zpívat vánoční píseň Feliz Navidad (v překladu „veselé Vánoce“). Poté zahrála například i cover skladby Stand by Me od Bena E. Kinga.

@papito_blanco ♬ original sound - papito_blanco

Jak je ze záběrů patrné, celá rodina si tento nečekaný zážitek náramně užila. Někteří se přidali a začali zpívat také, někteří si dokonce i zatančili. Překvapivý dárek tedy sklidil velký úspěch a pravděpodobně na něj budou všichni ještě dlouho vzpomínat.

Kapela Mariachi Ramos NYC působí v New Yorku, New Jersey a Connecticutu. Její název je odvozen od regionálního hudebního žánru zvaného mariachi, který se vyvinul v průběhu 18. století v západním Mexiku. Jeho kořeny však možná sahají ještě hlouběji. Samotná kapela sice hraje i jiné žánry, používá však tradiční nástroje.

Domů
Sdílet
Diskuse