Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. prosince 2023 22:40
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola dostal od Piráta tvrdé K. O.! Terminátor padl v prvním kole

Karlos Vémola dostal od Piráta tvrdé K. O.! Terminátor padl v prvním kole
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Karlos Vémola se v O2 areně po letech vzájemné nenávisti utkal se Samuelem Krištofičem. Jejich střet byl jedním z vrcholů večera.

Rivalita mezi Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a Samuelem „Pirátem“ Krištofičem se táhla několik let. V pátek na turnaji Oktagon 51 se konečně střetli tváří v tvář a oba slibovali ukončení před limitem. Vémola byl obrovským favoritem, přesto ale v zápase padl hned v prvním kole. Pirát splnil přesně to, co slíbil.

O51
Zdroj: OKTAGON MMA

Zápas neměl dlouhého trvání. Samuel Krištofič se převedl v životní formě a už v úvodních momentech se s Vémolou pustil do poměrně divoké přestřelky. Po následném krátkém přetahování u pletiva se boj přesunul zpět do středu oktagonu, kde Pirát přesně trefil Vémolu na bradu přední a zadní kombinací, po které Terminátor padl bezvládně k zemi a boj byl ukončen.

Pirát po boji vzkázal všem sledujícím, aby o sobě a svých cílech nikdy nepochybovali, zatímco Vémola za potlesku diváků odešel do šatny. Krištofič je teprve druhým bojovníkem, který Vémolu knokautoval. Tím prvním se v roce 2019 stal Attila Végh, se kterým má Terminátor naplánovanou odvetu na 8. června 2024.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse