Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. ledna 2024 8:25
Čas čtení 0:32
Magdalena Trajerová

Na Netflix míří slavný detektiv. Ve velkofilmu bude vyšetřovat záhadnou vraždu ve vlaku

Na Netflix míří slavný detektiv. Ve velkofilmu bude vyšetřovat záhadnou vraždu ve vlaku
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation
FILMY A SERIÁLY NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Už 15. ledna si můžeš na Netflixu pustit hvězdně obsazený snímek Vražda v Orient expresu. Vychutnej si napínavý detektivní příběh vycházející z předlohy Agathy Christie doma u obrazovky.

Kdo jiný by mohl vyřešit záhadnou vraždu amerického obchodníka ve vlaku než sám Hercule Poirot? Čas ale běží, třináct pasažérů je uvízlých ve vlaku ve sněhových závějích a belgický detektiv musí záhadu rozluštit dřív, než vrah opět udeří.

Film Vražda v Orient expresu byl uveden do kin v roce 2017 a je již šestou filmovou adaptací stejnojmenného románu. Režisér Kenneth Branagh při obsazování vsadil na známé tváře. V roli vlakových cestujících se tak představí třeba Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer nebo Penélope Cruz.

Že se můžeš těšit na příjemný divácký zážitek, napovídá hodnocení 74 % na Kinoboxu a 70 % na ČSFD nebo návštěvnost kin, kdy film celosvětově vydělal 352,8 milionu dolarů. Kritici chválí hlavně povedenou výpravu. Oceňují také to, že se režisér držel knižní předlohy, i když příběh dokázal inovovat.

Takže zapínej upozornění na 15. ledna.

Domů
Sdílet
Diskuse