Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2024 v 8:11
Čas čtení 0:40
Ondřej Mrázek

VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu

VIDEO: Nástupce Narcos se blíží. Trailer na nejočekávanější seriál Netflixu v lednu slibuje velkou jízdu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

„Neměla chůzi něčí přítelkyně, měla chůzi jako boss.“ Nový seriál Griselda od Netflixu nabídne další výlet mezi drogové kartely.

Už 25. ledna dorazí na Netflix temná Griselda, příběh založený na skutečných událostech, pojednávající o životě obávané kokainové kmotry Griseldy Blanco. Oficiální trailer představený koncem loňského roku pak slibuje velkou a pořádně napínavou jízdu tím nejzásadnějším, přičemž stěžejní jsou hlavně dva body.

Tím prvním je fakt, že za projektem stojí kromě jiných tvůrci Narcos, a to režisér Andrés Baiz a scenárista Carlo Bernard, a pak že v ústřední roli se objevila kolumbijská herečka Sofía Vergara, známá například ze seriálu Taková moderní rodinka. Ta se však v roli odvážné, chytré, ale taky nemilosrdné Griseldy už na základě ukázky doslova ztrácí před očima, diváky zvyklé na vtipnou Glorii tak nejspíš výkony herečky pořádně překvapí. Trailer si každopádně můžeš pustit výše.

My jen doplníme, že nás Netflix nedávno pozval na speciální promítání, které se konalo v Londýně, a to i za přítomnosti tvůrců a hlavní herečky. Jaké jsme z toho měli dojmy, koho jsme tam potkali a co vlastně říkáme na první dvě epizody, se dozvíš již brzy na našem webu nebo sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse