Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2024 10:07
Čas čtení 0:31
Magdalena Trajerová

VIDEO: Kapela Themayrevolution slibuje další nářez. Ukázka na nový singl tě přinutí koupit lístky na koncert

VIDEO: Kapela Themayrevolution slibuje další nářez. Ukázka na nový singl tě přinutí koupit lístky na koncert
Zdroj: Themayrevolution / propagační materiál
HUDBA ČESKÁ HUDBA INDIE ROCK
Uložit Uložené

Kapela Themayrevolution oznámila na svém instagramu nový singl s názvem POSTMODERN. Poslechnout si ho můžeš už 26. ledna.

Teaser, kterým se Themayrevolution pochlubili, slibuje další energií nabitou pecku. Video působí velice dramaticky, můžeme se jen nechat překvapit, co přinese samotný song. K singlu navíc kapela připravuje i release tour. Poslechnout si je tak budeš moci v Praze, Kladně, Pardubicích, Olomouci, Ostravě a Plzni. Lístky koupíš na GoOutu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený .themayrevolution (@themayrevolution)

Themayrevolution je pražská čtyřčlenná rocková kapela pocházející původně z Pardubic. Ve své tvorbě propojuje garážový rock s alternativním rockem. Známá je pro svůj drsný zvuk, živá vystoupení a hluboké introspektivní texty. Její poslední velice očekávané EP DEAD INSIDE z roku 2022 se setkalo s vlnou nadšeného ohlasu a vedlo k několika vyprodaným koncertům po celém Česku. Kapela si zahrála i na prominentních festivalech, jako jsou Rock for People nebo KVIFF.

Tak zapínej upozornění na 26. ledna.

Domů
Sdílet
Diskuse