Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2024 13:44
Čas čtení 0:48
Monika Růžičková

Jennifer Coolidge si zahraje v novém Minecraft filmu. Doplní další velké hvězdy

Jennifer Coolidge si zahraje v novém Minecraft filmu. Doplní další velké hvězdy
Zdroj: Getty Images/Scott Eisen
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Držitelka ceny Emmy Jennifer Coolidge si zahraje v nové filmové adaptaci Minecraftu od Warner Bros.

Dlouho očekávaná adaptace videohry by se v kinech měla objevit začátkem dubna v roce 2025, natáčení údajně začalo na Novém Zélandu koncem minulého roku. Spekulace o obsazení Jennifer Coolidge přinesl Deadline a společnost Warner Bros. tuto informaci potvrdila.

Doporučeno
Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z 9. února 2023 6:00

Herečka z Bílého lotosu by se ve filmu měla objevit po boku Jasona Momoy. Další herec Jack Black svou účast ve filmu potvrdil vtipnou fotografií na instagramu, na které čte knihu Základy Minecraftu. Těšit se můžeme i na herečku z Wednesday Emmu Myers, dále Danielle Brooks nebo Sebastiana Eugena Hansena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jack Black (@jackblack)

Zatím nebylo oznámeno nic k obsazení rolí ani k ději filmu, předpokládá se ale, že Jack Black se na obrazovkách objeví jako ikonický Steve z Minecraftu. Manželka režiséra filmu Jareda Hesse a zároveň spoluscenáristka Jerusha Hess v rozhovoru uvedla, že se v Minecraftu objeví „vtipná dáma, kterou tvůrčí tým ještě neoznámil“. Lidé se domnívají, že by se mohlo jednat právě o Jennifer. 


Minecraft se stal jednou z nejpopulárnějších her na světě s masivní hráčskou základnou. Hra byla vyvinuta společností Mojang a poprvé vydána v roce 2011. Popularitu si stále udržuje díky pravidelným aktualizacím a silné komunitě modderů, proto se fanoušci filmu nemůžou dočkat.

Domů
Sdílet
Diskuse