Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. února 2024 14:14
Čas čtení 0:28
Anna-Marie Hanzlíková

Kraťas, který oslnil i v Cannes. Koukni exkluzivně na celý film z festivalu Pragueshorts

Kraťas, který oslnil i v Cannes. Koukni exkluzivně na celý film z festivalu Pragueshorts
Zdroj: Pragueshorts Film Festival / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY KVIFF.TV MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH PRAHA
Uložit Uložené

Festival krátkých filmů Pragueshorts startuje už za dva týdny. Jako pozvánku pro tebe máme exkluzivní ochutnávku: krátký film Love Is Blind, který oslnil na festivalech po celém světě.

Film Love Is Blind (Láska je slepá) začíná scénou, kterou jsme viděli mockrát. Manžel se vrací nečekaně ze služební cesty dříve, zatímco si jeho žena v jejich domě užívá s milencem.

V britském snímku Dana Hodgsona je ale přece jenom něco trošku jinak. Vtipná a roztomilá zápletka tě zaručeně pobaví. Na celý snímek se můžeš podívat exkluzivně na Refresheru, najdeš ho hned na konci článku.

Film ber jako pozvánku na festival Pragueshorts, který začíná 28. února a v březnu se uskuteční ve vybraných pražských kinech i online. Kompletní program najdeš v našem článku. Organizátoři*organizátorky, kteří stojí i za známým filmovým festivalem v Karlových Varech, do Prahy každoročně přiváží to nejlepší z krátkých filmů a i letos to bude stát za to. 

Domů
Sdílet
Diskuse