Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. března 2024 14:45
Čas čtení 0:37
Ilona Hobzová

Česko bude mít nový volně vysílaný kanál. Víme, kdy bude spuštěn

Česko bude mít nový volně vysílaný kanál. Víme, kdy bude spuštěn
Zdroj: Freepik/volně k užití
FILMY A SERIÁLY WARNER BROS.
Uložit Uložené

Česko bude mít zbrusu nový volně vysílaný televizní kanál Warner TV.

Už v lednu jsme tě informovali, že do Česka míří zbrusu nový volně vysílaný televizní kanál
Warner TV, který je novým přírůstkem lokálního českého lineárního portfolia Warner Bros. Discovery. Nyní už je potvrzeno, že nový kanál bude spuštěn 2. dubna.

„Od dubna si čeští diváci budou moci vychutnat širokou nabídku obsahu, včetně filmů a seriálů, na Warner TV. Jsme blízko spuštění našeho prvního volně vysílaného kanálu na trhu a všem divákům přineseme do vysílání velkou knihovnu obsahu, od klasických filmů až po populární seriály,“ uvedl Václav Paleček, ředitel distribuce a obchodního rozvoje společnosti Warner Bros. Discovery v Česku a na Slovensku.

Doporučeno
Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? 28. února 2024 15:30

Televizní signál Warner TV budou šířit České Radiokomunikace.

V České republice provozuje Warner Bros. Discovery 18 placených lineárních televizních kanálů (Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO & HBO 2 & HBO 3, Cinemax & Cinemax 2) a streamovací platformu HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse